Компанията Walt Disney стана най-новата американска компания, която обяви, че

...
Компанията Walt Disney стана най-новата американска компания, която обяви, че
Коментари Харесай

И Walt Disney въвежда задължителна ваксинация

Компанията " Walt Disney " стана най-новата американска компания, която разгласи, че ще изисква от целия си личен състав да бъде имунизиран против ковид след сходни известия от Гугъл и Фейсбук, оповестява БГНЕС.

В изказване на компанията, оповестено от Variety, се споделя: В " Walt Disney Company " сигурността и благосъстоянието на нашите чиновници по време на пандемията беше и продължава да бъде главен приоритет. За тази цел и въз основа на най-новите рекомендации на учени, здравни чиновници и наши лични медицински експерти, че имунизацията за Covid-19 обезпечава най-хубавата отбрана против тежка зараза, ние пожелаваме всички наши чиновници да бъдат изцяло имунизирани. Служителите, които към момента не са имунизирани и работят на място, ще имат 60 дни от през днешния ден, с цел да попълнят своите протоколи и всички чиновници, които към момента работят от у дома, ще би трябвало да се явят на инспекция за имунизацията преди завръщането си, с някои лимитирани изключения ".
 Върви ли Европа към наложителна имунизация? Върви ли Европа към наложителна имунизация?
Във от ден на ден европейски страни за ваксинираните против ковид към този момент има доста повече свободи, в сравнение с за останалите. Но решени...

Освен това всички новонаети лица ще би трябвало да бъдат изцяло имунизирани преди започване на работа, прибавя компанията.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР