Компанията Volvo представи всъдеходна версия на комбито си V60, която

...
Компанията Volvo представи всъдеходна версия на комбито си V60, която
Коментари Харесай

Volvo представи ново всъдеходно комби

Компанията Volvo показа всъдеходна версия на комбито си V60, която е получила името Cross Country. Автомобилът ще бъде препоръчан на клиентите в два разновидността – бензинов T5 и дизелов D4. на по-късен стадий се чака и хибридна трансформация.

Комбито с повищена проходимост е следващият модел на швескикя производител, който е построен на модулната платформа SPA. Пътният луфт на автомобила е 210 мм, което е с цели 75 мм повече от този на общоприетото коби Volvo V60.
Базовата версия на новия модел е получила система за задвижване на четирите колела, функционалност за автоматизирана прекъсване при втурване, електронна система за стабилизация и надзор на сцеплението в завоите, а също по този начин и всъдеходен режим на напредване.

В листата с електронните асистенти на лидера влиза и система City Safety, която засича обекти на пътя и при положение на нужда задейства спирачките. Комбито е оборудвано и с функционалност за полуавтономно напредване, която работи при скорост до 135 км/ч.
Стандартното Volvo V60 беше показано още през февруари тази година, като дължината му е 4761 мм, а дистанцията сред двете оси – 2872 мм. Обемът на багажника е 529 литра, което е с 99 литра повече от предходното потомство на модела. При свалени задни седалки пространството се усили до 1364 литра.

Гамата мотори включва дизелови мотори с размер 2,0 литра, разрастващи 150 и 190 к.с., като вторият от тях ще се предлага за версията Cross Country. Бензиновият мотор е 2,0-литров с 245 к.с. Предстои излизането на две хибридни модификации, които ще се зареждат от електропреносната мрежа. Тяхната мощ е 345 и 390 к.с.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР