Компанията Volkswagen представи първият си изцяло електрически масов автомобил -

...
Компанията Volkswagen представи първият си изцяло електрически масов автомобил -
Коментари Харесай

Volkswagen представи първия си масов електрически автомобил

Компанията Volkswagen показа първият си напълно електрически всеобщ автомобил - ID.3, като това става на Международното автомобилно ревю (IAA) във Франкфурт.
Базовата му цена ще бъде по-малка от 30 000 евро. ID.3 има капацитет да вкара нова епоха на широкомащабно електрически мобилно произвеждане, написа в формалния си уебсайт автомобилният колос.
„ ID.3 е първият електрически автомобил в света напълно без CO2. Следователно, той слага своя знак: за новаторски технологии, за независимост на самостоятелната подвижност и за запазване на климата “, разясни на ревюто Ралф Брандщетер, основен действен шеф на бранша за леки коли на марката.
На интернационалното ревю (12-22 септември) ID.3 ще бъде съпроводен от още два електрически модела на „ Volkswagen “: най-новото потомство на също мъника e-up! и сегашният e-Golf.
Това са три транспортни средства с нулеви излъчвания “ за през днешния ден и на следващия ден “, написа уеб сайтът на компанията. Volkswagen ще показа и други концептуални коли в границите на ревюто. „ Тези транспортни средства ще слеят сегашното с бъдещето и ще слагат марката за леки коли Volkswagen и автомобилната подвижност в нова епоха “, написа уеб сайтът.
Новият дизайн на ID.3 се основава на модулната платформа за коли с електрическо задвижване (MEB), създадена от концерна Volkswagen. В средата на май компанията сполучливо започва приема на поръчки за ID.3 - извънредно особено издание, лимитирано до 30 000 автомобила, с цялостен набор от функционалности.
Модификацията ID.3 1ST ще се предлага със междинния размер на трите налични размера на батерията, а доставките са планувани да стартират в средата на 2020 година Базовата цена за този модел ще бъде не повече от 40 000 евро. Тази сума ще включва до 2000 кВт/ч електрическа енергия за една година след деня на първичната регистрация на автомобила. Батерията в ID.3 1ST е с потенциал 58 кВт/ч.
Тази батерия ще доставя сила на електродвигателя със 150 кВт и ще даде оптималната скорост от 160 км/ч и обсег до 420 километра (WLTP). Моделът ID.3 ще се предлага още с батерия с мощ 45 кВт/ч или 77 кВт/ч. В първия случай колата ще изминава до 33 км, а с по-мощната батерия - до 550 км.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР