Компанията Volkswagen почти е приключила работата над тестовете на 8-то

...
Компанията Volkswagen почти е приключила работата над тестовете на 8-то
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето го новият Фолксваген Голф

Компанията Volkswagen съвсем е завършила работата над тестванията на 8-то потомство на Golf, а с помощта на един от потребителите в Instagram под псевдонима johannes.vag имаме опция да оценим външния тип на новото потомство на паметния автомобил.

Колкото и да е необичайно, новият и предстоящ VW Golf е сниман на паркинга покрай McDonalds. Въпреки обстоятелството, че това е ново потомство на Golf, колата си остава безусловно разпознаваема, а Volkswagen обичайно резервира класическите форми на модела.

Осмото потомство на VW Golf би трябвало да се появи през 2019 година, само че до тогава производителят съумя да резервира в загадка някои детайлности, макар толкоз високо равнище на интерес от страна на медиите и автолюбителите към този автомобил.

Новият Golf 8 ще бъде построен на към този момент познатата модулна платформа MQB, която се употребява от компанията от 2012 година и е в основата на множеството модели на марката от Polo до Passat.

Хечбекът ще има еволюционни промени във външния дизайн. Станал е по-динамичен и образно лек на външен тип, макар че в това време е по-широк и по-нисък. Оптиката на машината ще бъде по-сложна отпреди и в това време по-технологична.

Известно е, че 1.4-литровият трицилиндров елемент (95 к.с., 116 к.с.) открива палитрата на моторите на Golf 2020, а описът ще включва фирмените TSI и TDI с мощ от 130 до 205 к.с. Топ осъществяването ще има хибридна силова установка с мощ към 220 к.с. Също по този начин, на някои пазари новият Golf ще се предлага с мотор, работещ на природен газ (1,5 литра, 130 к.с.). По-късно ще се появят и спортни версии: Golf R и Golf GTI от 300 к.с.

Източник: auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР