Компанията влезе в престижното финансово издание с продукт, взаимстван от

...
Компанията влезе в престижното финансово издание с продукт, взаимстван от
Коментари Харесай

Financial Times:„Елпром Троян“ е пионер във високите технологии

Компанията влезе в влиятелното финансово издание с артикул, взаимстван от бъдещето „ Елпром Троян “ е пионер измежду фирмите в България, работещи в кибер високотехнологичната промишлеността – Индустрия 4.0. Троянската компания за пръв път участва във вчерашния днешния брой на Financial Times и то с артикул взаимстван от бъдещето, написа " Труд ".

Не инцидентно и мотото на „ Елпром Троян “ е „ Бъдещето стартира от през днешния ден! “, разясняват от компанията. И разкриват, че това достижение на инженерната мисъл и Индустрия 4.0., през днешния ден е достигнало до над 600 000 компании от целия свят. Всички наблюдават с притихнал мирис достиженията на исторически най-големия производител на електромотори в България и на Балканите, а през днешния ден и пионер във високите технологии, отличен с голям брой интернационалните оценки. “Елпром Троян” получи интернационално самопризнание в региона на нововъведенията и като една от дребното български компании, навлезли в ерата на Индустрия 4.0.

Тя основава по този начин наречения интелигентен цех. В рамките му киберфизичните системи управляват физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят и вземат без значение, децентрализирано решение. “Елпром Троян” сътвори образован цифров мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света.

Благодарение на него всеки може да подсигурява безспорна стойност на машините и оборудванията, в които са асемблирани електромоторите на завода. Текст под сн. “Елпром Троян” сътвори образован цифров мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР