Компанията „Вени-М“ ЕООД като концесионер на плаж Слънчев бряг -

...
Компанията „Вени-М“ ЕООД като концесионер на плаж Слънчев бряг -
Коментари Харесай

Концесионерът на Слънчев бряг: Строителни действия не са извършвани на централния плаж

Компанията „ Вени-М “ ЕООД като концесионер на плаж Слънчев бряг - Централен не е правила каквито и да е строителни или изкопни действия на територията на дюните и изобщо на пясъка по отношение на изявления, че се прокарва осветяване на линията. Това се споделя в известие на компанията.

Ето какво споделят още от там:

„ Заявяваме, че нито наши чиновници, подизпълнители или наематели са правили действия на пясъка и дюните в региона сред хотел Бургас и станцията на Министерски съвет в курорта. Не желаеме да прокарваме никакво осветяване или пък имаме желание по какъвто и да е метод да повреждаме предпазените дюни. Като концесионер сме изпратили сигнали до районната прокуратура в Несебър, локалното РПУ, РИОСВ-Бургас и до Министерството на туризма, с които настояваме органите да извършат цялостна инспекция по случая. Освен това кой и с каква цел популяризира тези погрешни изказвания, които набеждават компанията в осъществяване на закононарушения.

РИОСВ-Бургас към този момент направи инспекция на терена. Тя не откри съществуване на техника в региона на плажа, както и осъществяване на строителни или изкопни действия. На мястото са сложени табели с информация за съществуване на дюни и забрани за действия, които повреждат естествените формирания в предпазената територия.

За времето, през което „ Вени-М “ ЕООД е концесионер на плажа Слънчев бряг – Централен, не сме правили никакви нарушавания, като прецизно се съблюдават законите и нормативните условия. С осъществените дейности и изказвания за плажа през последните дни се цели увреждането на положителното име на компанията. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР