Компанията вече има сертификат за въздушен превозвач от FAAДроновете на

...
Компанията вече има сертификат за въздушен превозвач от FAAДроновете на
Коментари Харесай

Wing ще доставя FedEx пратки и лекарства с дронове

Компанията към този момент има документ за въздушен транспортьор от FAA

Дроновете на Wing към този момент са подготвени да доставят надеждно медицински артикули и артикули на търговци на дребно във Вирджиния (снимка: Wing)

Тази есен Wing, компания от холдинга Alphabet, ще стартира пилотен план за  доставка с дронове на колета от куриерската компания FedEx Express, както и артикули на аптечната верига Walgreens и дребен търговец на дребно в Крисчънбърг, щата Вирджиния.

Новият план има за цел да потвърди, че дроновете на Wing са подготвени да доставят надеждно медицински артикули и артикули на локални търговци на дребно. През април Wing стана първият безпилотен снабдител, получил документ за въздушен транспортьор от Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA), напомнят от компанията.
още по тематиката
Пилотната стратегия се създава от няколко месеца. Компанията ще доставя медикаменти без рецепта от Walgreens и други артикули по поискване за фитнес и поддържане на положително здраве.

Wing е създала специфична кутия за преместване на пакетите на FedEx Express с дронове. Компанията ще доставя също дребни пакети с храна на клиентите на локалния магазин Sweet Magnolia.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР