Компанията увеличава капацитета си за развитие на иновации с 45%Пазарните

...
Компанията увеличава капацитета си за развитие на иновации с 45%Пазарните
Коментари Харесай

Milestone Systems насочва инвестиции към офиса в София

Компанията усилва потенциала си за развиване на нововъведения с 45%

„ Пазарните трендове бързо се трансформират към сливане на устройства, изкуствен интелект и модернизиран разбор на изображенията с прибавяне на осведомителни обекти “, споделя Ларс Тингаард, президент и изпълнителен шеф на Milestone Systems

Milestone Systems, снабдител на отворени софтуерни платформи за ръководство на видео, ще усили потенциала си за нововъведения с 45% до края на 2019 година, с цел да отговори на бъдещите пазарни условия в основни области. Част от тази инвестиция ще бъде ориентирана към офиса на компанията в София, наред с Копенхаген и Барселона.

По-конкретно, Milestone Systems ще търси развиване в области като „ deep driver integration “, усъвършенствано обрисуване (advanced rendering), IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано ръководство на данни, както и в пакета от принадлежности за разработка на програмен продукт (SDK) върху платформата на компанията.

С плануваните вложенията Milestone Systems цели да затвърди водещата си позиция в технологиите за обработка на видео и данни от сътрудници, употребяващи невронни мрежи, машинно образование и изкуствен интелект.

„ Пазарните трендове бързо се трансформират към сливане на устройства, изкуствен интелект и модернизиран разбор на изображенията с прибавяне на осведомителни обекти. С увеличение на потенциала ни за разработка и развиване в тези иновационни области, Milestone Systems ще даде на сътрудниците нови благоприятни условия за пазарен напредък “, съобщи Ларс Тингаард, президент и изпълнителен шеф на компанията.

Според Световния стопански конгрес, повече от един трилион датчици ще бъдат свързани към интернет до 2022 година Заедно с това нараства търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно образование нараства. Oчакванията са технологиите за интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма смяна – 73% от мениджърите декларират, че влагат в IoT, а 54% в изкуствен интелект, съгласно изследване на PwC.

Като част от дълготрайната си инвестиция в нововъведения, Milestone Systems ще партнира с софтуерни компании за създаване на така наречен „ Imaging of Things “ софтуерни платформи, които да свързват, сплотяват и подсигуряват сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи.

„ Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео апаратура в света. За да реализираме това, би трябвало да сме в положение да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да разреши на нашите сътрудници да се оправят с необятния набор провокации пред крайните ни клиенти “, посочи Бьорн Ску Ейлертсен, началник „ Развойна активност “ в Milestone Systems.

По неговите думи, компанията се стреми да разшири приложението на решенията си оттатък региона на сигурността, в сфери като интелигентни здания и умни градове, където видеотехнологиите могат да играят жизненоважна роля.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР