Компанията TCL, която притежава лиценз за марките Alcatel и Blackberry,

...
Компанията TCL, която притежава лиценз за марките Alcatel и Blackberry,
Коментари Харесай

CES 2018: Alcatel преминава към 18:9 смартфони за 2018



Компанията TCL, която има лиценз за марките Alcatel и Blackberry, разгласи на ревюто CES нова посока на развиване при потребителските мобилни устройства за 2018 година. На пазара ще се появят три продуктови серии смарт телефони в ниския и междинен клас, като всяка от тях ще разчита на отношение 18:9 за екраните си.

Производствените мощности на TCL при LCD панелите ще дадат опция устройствата Alcatel да получат бързо и дейно новите екран, стандартизирани в широкоекранното отношение 18:9, което съгласно доста анализатори ще се наложи на пазара през идващите години. Трите огромни групи в гамата на Alcatel са обособени най-много по ценови аршин. Дизайнът на всички серии се стреми към флагманска визия, с цел да бъдат атрактивни устройствата даже в по-ниския клас.

“Тъй като международният пазар на смарт телефони продължава да се развива, навлизайки в новата година, признаваме нуждата от стабилизиране и превръщане на портфолиото ни от смарт телефони на Alcatel, с цел да обслужваме по-добре нашите клиенти и да се възползваме от опциите, пред нас” сподели Кристиан Гати, Глобален президент на бизнес поделение Alcatel и изпълнителен вицепрезидент TCL Communication.. “С модернизирането на дизайна на нашите смарт телефони и бидейки един от първите международни производители, които оферират широкоекранен екран с 18:9 съответствие, в по-голямата част от нашата гама, ние сме в положение да пренасочим напъните си към постигането на досегаемост за флагманския жанр и функционалности и по този метод съвсем всеки консуматор в международен мащаб, да може да се възползва от такова преживяване.”

ALCATEL 5

Това е най-високата серия в портфолиото на Alcatel и тя ще даде най-хубава функционалност на потребителите. Смартфоните от тази серия ще включват лицево различаване за отключване, 18:9 необятен екран, огромен потенциал на батерията.

ALCATEL 3

Серията Alcatel 3 предлага на потребителите оптимална композиция от най-модерните функционалности - двойни камери, хубав дизайн и необятен екран 18:9 - на актрактивни цени. Тази серия ще включва разнородни устройства и артикули с необятен екран и висока разграничителна дарба.

ALCATEL 1

Това е бюджетната серия на марката. Въпреки по-скормния си хардуер, тя предлага атрактивен дизайн и 18:98 екран с функционалност отключване с лицево различаване. Повече детайлности за новите устройства се чакат на Мобилния конгрес в Барселона в края на февруари.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР