Компанията, специализирана в строителството на стадиони - Populous, планира да

...
Компанията, специализирана в строителството на стадиони - Populous, планира да
Коментари Харесай

Лас Вегас и Лондон ще имат сферични музикални сцени

Компанията, профилирана в строителството на игрища - Populous, възнамерява да построи сферична музикална сцена и места за развлечение в Лас Вегас и Лондон, написа profit.bg.
Фирмата, която стои зад Ню Йорк Мадисън Скуеър Гардън, известна още и като MSG, сподели проекти за основаване на огромните планове от двете страни на Атлантическия океан.
Те ще се отличават с емблематичната сферична форма на MSG и ще разполагат с технологии, изменящи визията за музика, които махат границите на съгласуваност, звучност, видео и разпространяване на наличие.

Първата сфера, планувана за Лас Вегас, ще има потенциал от 23 000 места, с 18 000 седящи и още 5 000 стоящи.
Концепцията за сферата в Лондон е същата, както и тази в Съединени американски щати, разяснява Джейм Долан, основен изпълнителен шеф на MSG.

Тя е към момента в ранен стадий на план, само че се възнамерява да бъде издигната на място, неотдавна закупено от MSG, покрай Олимпийския парк в Стратфорд.

Допълнителни детайлности, в това число потенциалът за сядане, ще бъдат оповестени от архитекта по-късно тази година.

Лондон е определен след изследване, съгласно което градът има по-малко зали с огромен потенциал, спрямо другите огромни градове.

MSG Sphere London ще бъде най-новият план на Populous в столицата на Англия. Архитектите проектирали близкия олимпийски стадион, неотдавна приключиха щанд на Lord Cricket Ground и проектираха новия стадион за футболен клуб " Тотнъм ".
В същото време в Съединени американски щати компанията проектира футболен стадион в Маями за Дейвид Бекъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР