Компанията-собственик на T MARKET Максима България има нов генерален директор.

...
Компанията-собственик на T MARKET Максима България има нов генерален директор.
Коментари Харесай

Петър Павлов е новият генерален директор на дружеството, управляващо магазините T MARKET

Компанията-собственик на T MARKET " Максима България " има нов общоприет шеф. Петър Павлов ще поеме поста от 16-и юли 2019 година, заеман преди този момент от Едвинас Волкас, който пък е определен за представител на борда на шефовете и изпълнителен шеф за " Максима Естония ".

Петър Павлов има опит от над 15 години в областта на търговията и бързооборотните артикули. Той работи в компанията от 2005 година насам, като е заемал разнообразни управителни позиции.

Неговият предходник Едвинас Волкас е чест от Maxima Grupe от 2001 година. Работил е в разнообразни компании от групата, а през последните 4 години управлява " Максима България ".

" Ние целим да останем първи избор на потребителите в Прибалтика, където сдруженията от групата на Maxima са пазарни водачи и да подсилим позициите си на българския пазар. Уверена съм, че двамата мениджъри ще подсигурят това ", показва за новото предопределение Йоланта Бивайните, общоприет шеф на Maxima Grupe.

T MARKET е част от Maxima Grupe, която е благосъстоятелност на холдинга Vilniaus Prekyba, ръководещ верига магазини за бързооборотни артикули в Литва, Латвия, Естония, Полша и България.

T MARKET оперира на българския пазар от 2005 година насам и все още има 73 магазина в 38 града. Заетите във веригата са над 1500 души.
 Maxima Grupe уголемява бизнеса си с €600 милиона в идващите 7 години
Собственикът на T Market уголемява бизнеса си с €600 милиона в идващите 7 години

Компанията ще влага по €100 милиона годишно
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР