Компанията ще вложи половин милиард долара за пет годиниHPE подчерта

...
Компанията ще вложи половин милиард долара за пет годиниHPE подчерта
Коментари Харесай

HPE насочва инвестиции към Индия, наема 10 000 души

Компанията ще вложи половин милиард $ за пет години

HPE акцентира значимостта на Индия за световния бизнес на корпорацията (снимка: HPE)

Американската ИТ ко рпорация Hewlett Packard Enterprise (HPE) разгласи огромна инвестиция в Индия и проекти за личен о про изводство в страна та, оповестява локалното издание The Economic Times.

През идващите пет години HPE ще влага половин милиард $ в Индия, с цел да разшири бизнеса си там. Компанията също по този начин има намерение да построи лично дружество в страната.

В кампуса „ Mahadevapura Campus ”, ситуиран в предградието на Бангалор, HPE ще построи нова високотехнологична постройка. Предполага се, че в нея ще работят над 10 хиляди чиновници, с съвременно изследователско съоръжение.

„ Индия е една от най-големите и най-бързо разрастващите се стопански системи в света. Нашите вложения ще допринесат за по-нататъшното развиване на тази страна като главен пазар за световния бизнес на HPE и ще донесат изгода на нашите клиенти, сътрудници, чиновници и за жителите на Индия ”, споделя президентът и основен изпълнителен шеф на HPE Антонио Нери.
още по тематиката
HPE има намерение да пусне в Индия произвеждане на безжични артикули и устройства от категорията „ интернет на нещата ” (IoT) с марката Aruba. Това ще се случи още до края 2019 година, прецизират от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР