Компанията ще вложи 1 милиард долара в сградата в ОстинНовият

...
Компанията ще вложи 1 милиард долара в сградата в ОстинНовият
Коментари Харесай

Apple строи нов офис за 15 000 служители

Компанията ще вложи 1 милиард $ в постройката в Остин

Новият кампус на Apple в Остин, Тексас, ще има потенциал от 15 000 работни места
(снимка: Apple)

Apple разгласи публично, че стартира строителство на нов офис, в който ще влага към 1 милиард $. Офисът ще бъде ситуиран в Остин, Тексас, наоколо до фабриката, която създава компютри Mac Pro, заяви SiliconAngle.

Комплексът с повърхност от съвсем 54 хектара е планиран да поеме към 15 хиляди чиновници. Първоначално в офиса ще работят 5 хиляди души. Apple е получила 41 милиона $ данъчен заем от управляващите, с цел да построи офиса в Остин.
още по тематиката
Новият кампус, който по проект би трябвало да отвори порти през 2022 година, ще предложи работни места в областта на програмирането, проучванията и разработките, оперативните и финансови действия, продажбите и поддръжката на клиентите.

В последните няколко години Apple набира интензивно личен състав в Остин. В момента там работят към 7000 души, което е с 50% повече, спрямо 2014 година Приблизително 500 чиновници са ангажирани в производството на Mac Pro.

Apple има намерение също по този начин да влага 10 милиарда $ в създаване и разширение на центрове за данни в Съединени американски щати през идващите пет години. Предвижда се та да обезпечат работа на още 20 хиляди души.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР