Компанията ще привлече 160 технологични експерти в София и ПловдивБългария

...
Компанията ще привлече 160 технологични експерти в София и ПловдивБългария
Коментари Харесай

Accenture удвоява екипа си у нас до една година

Компанията ще притегли 160 софтуерни специалисти в София и Пловдив

България е извънредно значим софтуерен център в Югоизточна Европа, съобщи  Кириакос Сабатакакис, районен шеф на Accenture

Рязко увеличение на екипа си у нас възнамерява световният снабдител на услуги и решения Accenture – компания с над 440 хиляди чиновници в 120 страни по света, стана ясно през днешния ден на конференция в София.

Accenture наема експерти с опит и подготовка в Java, SAP Hybris, Salesforce и Adobe за своите високотехнологични центрове в София и Пловдив. Компанията ще усили броя на квалифицираните софтуерни експерти в България от 140 на 300 през идващите 12 месеца.

Българският екип е част от интернационалната мрежа от високотехнологични центрове на Accenture, които обслужват клиенти в над 120 страни по целия свят. Компанията ще притегли както опитни ИТ експерти, по този начин и млади гении със солидна академична подготовка и пристрастеност към технологиите.

„ Тъй като България е извънредно значим софтуерен център в Югоизточна Европа, планираме да наемем повече надарени хора в офисите ни в София и Пловдив, с цел да засилим активността си на районно равнище ”, сподели Кириакос Сабатакакис, районен шеф на Accenture за България и Гърция.

„ Искаме да изградим комбинирани екипи с висока подготовка във към този момент одобрени и в нови технологии, употребяващи настоящи методологии като Agile, Continuous Integration и DevOps, както и високо-автоматизирани процеси ”, добави Алесандро Абангано, който оглавява високотехнологичния център на Accenture в България.

Accenture построява у нас комбинирани екипи с висока подготовка във към този момент одобрени и в нови технологии, разясни Алесандро Абангано, началник на високотехнологичния център в България

Със своите благоприятни условия, центровете в София и Пловдив, подкрепени от локалните гении, ще послужат като катализатор за растежа и нововъведенията на водещи компании, акцентира Карло Тримарчи, началник на цялата европейска мрежа от високотехнологични центрове на Accenture. Компанията дава услуги и решения в няколко категории – тактики, консултиране, цифрови услуги, технологии и интервенции.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР