Компанията „Sheeraz“ обяви пред своите 1 млн. последователи в Инстаграм,

...
Компанията „Sheeraz“ обяви пред своите 1 млн. последователи в Инстаграм,
Коментари Харесай

Компанията зад Кардашян ще представлява Хари и Меган? - slava.bg

Компанията „ Sheeraz “ разгласи пред своите 1 млн. почитатели в Инстаграм, че стартира да приема предложения за рекламни акции, свързани с присъединяване на принц Хари и Меган Маркъл. От компанията молят всички рекламодатели да изпратят своите предложения, които ще бъдат непосредствено показани пред херцозите на Съсекс.
„ Клиентите на „ Sheeraz “ от Близкия Изток, Индия, Америка и Азия могат да изпращат формалните си оферти и ние ще ги насочим към представителите на Меган и Хари “, се споделя в известието, представено от Tialoto.bg.

Ако не знаете името на тази компания, дано единствено да ви кажем, че тя работи с Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Зендая, Приянка Чопра, Парис Хилтън, Дженифър Лопес и фамилията на Майкъл Джексън. Също по този начин се счита, че точно „ Sheeraz “ е съумяла да направи Ким Кардашян богата.

Компанията се управлява от предприемача Шераз Хасан, който персонално съобщи в Туитър, че стартира работа с кралското семейство. „ Не забравяйте, че тя беше холивудска актриса преди да стане принцеса “, написа той в Туитър за Меган Маркъл.

Според Хасан, към него към този момент са пристигнали предложения за близо 3,5 млн. $, а самите херцози на Съсекс били подготвени да се включат в рекламния бизнес. Пред дубайско радио, предприемачът твърди, че ще сътвори многомилионна марка от Меган и Хари.

„ Ще създадем Меган 100 пъти по-голяма от Ким Кардашян “, закани се Хасан.

Интересното е, че пиарът е много уверен в думите си, само че от двореца изрично отхвърлиха изказванията му. Говорител на херцозите на Съсекс твърди, че всичко това е „ изцяло погрешно “.

Въпреки това, обявата към момента стои в обществените профили на компанията. След като от двореца дадоха отговор обществено на изказванията, то от „ Sheeraz “ не останаха по-назад. Те споделиха в Туитър, че работят интензивно с Меган.
„ Сега тя се върна в Лос Анджелис и, несъмнено, че беседвам с нея и с екипа ѝ. Обсъждаме марка и присъединяване в реклами “, твърди Шераз Хасан.

Засега Меган и Хари остават безмълвни по въпроса, а някои от почитателите одобриха реакцията им като удостоверение на слуховете. Дали скоро ще забележим реклами с херцозите на Съсекс, следва да разберем.
Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР