Компанията Seasonic ненапразно се счита за един от лидерите в

...
Компанията Seasonic ненапразно се счита за един от лидерите в
Коментари Харесай

Seasonic представи мощното захранване Prime Fanless TX-700 с пасивно охлаждане

Компанията Seasonic ненапразно се смята за един от водачите в производството на компютърни зареждания. По време на огромното ревю Computex в Тайпе тя сподели захранващия блок Prime Fanless TX-700 със документ 80 Plus Titanium (КПД 96%) и мощ 700 W, което няма нито един вентилатор.



Устройството е най-мощното компютърно зареждане от този клас компютърни зареждания с пасивно изстудяване. То ще размени в портфолиото на Seasonic предходния модел Seasonic Prime Titanium Fanless 600 W. Налични са два конектора вид EPS12V (4+4) пина, шест PCIe (6+2) пина и дванадесет SATA конектора.



Погасянето на шумове е усъвършенствано и е на равнище 20 mV, а точността на стабилизацията (Micro Tolerance Load Regulation) е на равнище до 0.5%. Използват се качествени алуминиеви кондензатори. Производителят дава 12 години гаранция.

 Освен това, показан бе и малко по-слабия захранващ блок Prime Fanless PX-500 . Това е стилен модел с дължина 120 мм, мощ 500 W и документ за успеваемост 80 Plus Platinum. Той има два EPS12V (4+4)-pin конектора и четири PCIe (6+2)-pin конектора.



Всички останали параметри на Prime Fanless TX-500 са същите като при предния модел, като се изключи мощността. Вградени са всички известни електрически и топлинни отбрани, по същия метод е усъвършенствано погасянето на пулсациите и стабилизацията. Гаранцията е същата – 12 години.

Новите зареждания би трябвало да излязат на пазара през третото тримесечие на тази година. Цените не бяха оповестени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР