Компанията се утвърждава като меценат в областта на културата и

...
Компанията се утвърждава като меценат в областта на културата и
Коментари Харесай

„Евробет“ подкрепя наградите „Аскеер“

Компанията се утвърждава като филантроп в региона на културата и просветата

На 24 май - Денят на най-светлия ни празник: празникът на българската нематериалност, култура и просвета и на славянската книжовност, в Театър „ Българска войска " за 28-ми път Фондация „ Академия Аскеер " ще връчи своите национални награди за достижения в театралното изкуство през изтеклия сезон.

От 2008 година до момента „ Евробет " е главен спонсор на най-престижните театрални награди в България. Наградите „ Аскеер " са единствени по рода си - те са достоверният и себеотрицателен, неказионен глас на театралното съсловие. Фондация „ Аскеер " е отдадена само на театъра, културата и духовността, които са главните стълбове на всяка нация. За „ Евробет " е чест да влага в силата на културата, която е причина за по-добро бъдеще! Оказаната поддръжка е следващото доказателство, че реализирането на планове от социална значителност е приоритет в активността на компанията.

Изборът за всяка една от общо 12-те наградни категории принадлежи на необятна театрална и духовна общественост. Всички категории и номинации можете да видите ТУК.

Връчването на премиите „ Аскеер " е под почетния патронаж на Министъра на културата и на Министъра на защитата. Церемонията по награждаването ще се излъчи онлайн по Българска национална телевизия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР