Компанията създава екосистема от OEM и софтуерни партньориПроцесорите AMD Ryzen

...
Компанията създава екосистема от OEM и софтуерни партньориПроцесорите AMD Ryzen
Коментари Харесай

AMD настъпва и в мини РС-тата с Ryzen Embedded процесори

Компанията основава екосистема от OEM и софтуерни сътрудници

Процесорите AMD Ryzen Embedded обезпечават мащабируеми решения от 6 до 54 вата
(снимка: AMD)

AMD построява отворена екосистема от OEM сътрудници , които основават и къстомизират високопроизводителни мини районен съд, основани на процесорите Ryzen Embedded V1000 и R1000, оповестиха от чипмейкъра .

Сред първите ОЕМ производители, които ще продават новите ултракомпактни районен съд платформи в пазарни сегменти от индустрията до корпорациите, са ASRock Industrial, EEPD, OnLogic и Simply NUC. Тези компании оферират на своите клиенти отворена и къстомизируема платформа, основана на високопроизводителен CPU/GPU процесор, с необятна поддръжка на външна страна, хардуерна отбрана и планувана наличност на процесорите 10 години.

„ Търсенето на високопроизводителни изчислителни средства не е лимитирано единствено до сървъри или настолни районен съд. Клиентите на вградени системи желаят компютри с дребен форм фактор, които да могат да поддържат стандартите на отворения програмен продукт, да се оправят с натоварващи приложения и даже да възпроизвеждат 4К наличие, освен това с „ embedded ” процесори, които имат плануван живот на пазара 10 години, ” сподели Раджниш Гаур, корпоративен вицепрезидент и шеф на поделението Embedded Solutions в AMD.

По неговите думи, доста от софтуерни сътрудници на AMD са избрали процесорите Ryzen Embedded за своите мини районен съд. Компанията ще работи дружно с сътрудниците, с цел да предложим на промишлеността нова отворена екосистема за изчислителни артикули с дребен форм фактор, добавя Гаур.

Мини районен съд на ASRock на база процесор AMD Ryzen Embedded
(снимка: AMD)

Новите мини районен съд с AMD Ryzen Embedded имат достъп до съществуваща процесорна екосистема, която поддържа стандартите на отворения програмен продукт и дава опция на OEM-ите да основават неповторими платформи. Тези мини районен съд също по този начин могат да работят със програмен продукт за машинно виждане, разкриване на предмети, разбор на данни и други

Процесорите за вграждане на AMD сплотяват Zen CPU и Vega GPU архитектурите в елементарно за вграждане решение от вида „ система на чип ” (SoC) за поддръжка на актуалните потребности от изчислителна мощ в индустрията, медиите и бизнеса.

AMD Ryzen Embedded V1000 и R1000 обезпечават мащабируеми решения от 6 до 54 вата в пин-съвместими пакети за поддръжка на разнородни конфигурации от 4К екрани, 3D графика и други, освен това с продължен цикъл на живот и пазарна наличност на продуктите за понижаване на общата стойност на владеене.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР