Компанията Samsung публикува в своя международен Twitter акаунт тийзър на

...
Компанията Samsung публикува в своя международен Twitter акаунт тийзър на
Коментари Харесай

Samsung обяви, че съвсем скоро ще анонсира сгъваемия смартфон Galaxy F

Компанията Samsung разгласява в своя интернационален Twitter акаунт тийзър на своя сгъваем смарт телефон Galaxy F . На изображението се вижда логотипа на Samsung показан във тип на прегънат на две смарт телефон. Компанията разгласи, че устройството за първи път ще бъде обявено на конференция за разработчици на 7 ноември. Официалното показване на мобилния телефон е планувано за ревюто MWC 2019 при започване на идната година.

Сгъваемият смарт телефон има два екрана – 7,29-инчов и 4,6-инчов. Смартфонът ще работи под ръководството на модифицирана версия на операционната система Android, която се създава взаимно от Гугъл и Samsung. Хардуерът включва системата-върху-чипа Snapdragon 845, 8 GB оперативна памет, два слота за SIM карти и две акумулаторни акумулатори с общ потенциал 3800 mAh.



Специална шарнирна връзка дава опция да двата екрана да се разполагат тъкмо един до различен, само че сред тях има дребен процеп. с цел да се понижи риска от строшаване на стъклото при рухване. Механизмът дава опция екраните да застават по ъгъл, както е при преносимите компютри.

Масовото произвеждане на смарт телефона Galaxy F стартира този месец. Компанията е подготвена да създава по към 100 000 броя месечно, до момента в който доближи 500 000 смарт телефона. Прогнозната цена на устройството е 1500-2000 американски $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР