Компанията Samsung публикува кратък клип, показващ възможностите на смартфона Galaxy

...
Компанията Samsung публикува кратък клип, показващ възможностите на смартфона Galaxy
Коментари Харесай

Samsung показа видео с възможностите на Galaxy S10 5G

Компанията Samsung разгласява къс клип, показващ опциите на смарт телефона Galaxy S10 5G. Клипът е снимано по време на ревюто MWC 2019 в Барселона и детайлно показва както самия телефон, по този начин и неговите благоприятни условия.

Да си напомним, че Galaxy S10 5G е оборудван с 6,7-инчов (с 0,4 инча по-голям от екрана на Galaxy S10+) AMOLED екран със съответствие на страните 19:9 и компактност на изображението 505 пиксела на инч. Смартфонът има шест камери – четворна съществена и двойна предна. Телефонът разполага с 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск. Няма слот за microSD карта. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4500 mAh, като зарядното е с мощ 25 W. Но най-важното е, че новият мобилен телефон поддържа работата с високоскоростните 5G мобилни мрежи, които дават опция за гледане на директни спортни излъчвания с опция за избор на камерата, за смяна на ъгъла на виждане, опция за смяна на гледната точка от случайна точка на стадиона и така нататък

Продажбите на флагманския смарт телефон Galaxy S10 5G ще започват в Южна Корея. Там смарт телефонът ще може да бъде закупен още през месец април тази година. След това ще стартират продажбите в Съединени американски щати, където ще бъдат реализирани от мобилния оператор Verizon. Засега не е известно по кое време ще се появи в другите страни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР