Компанията с офис у нас ще вложи средствата в разширяване

...
Компанията с офис у нас ще вложи средствата в разширяване
Коментари Харесай

HyperScience привлече нови $30 милиона инвестиции

Компанията с офис у нас ще вложи средствата в разширение на екипа си

HyperScience възнамерява да разшири екипа си с новопривлечена инвестиция в размера на 30 млн. $ (снимка: HyperScience)

Американската софтуерна компания HyperScience, профилирана в създаването на решения на база машинно самообразование, притегли ново финансиране Серия Б на стойност 30 милиона $. Компанията оперира и с офис в България от 2014 година

Сделката се води от Stripes Group, като в нея вземат участие настоящите вложители FirstMark Capital и FelicisVenturess, както и новите – Battery Ventures, GlobalFounders Capital, TDAmeritrade и QBE. Със затварянето на Серия Б, общото финансиране на HyperScience до момента доближава $50 милиона. Компанията възнамерява да употребява огромна част от новата инвестиция за разгръщане на екипа си.

През 2016 година HyperScience пусна пакет от корпоративни решения, ориентирани към компании в областта на опазването на здравето, застраховането, финансите, както и към държавни институции. Това бяха продуктите HSForms (за конвертиране на печатен текст в цифров формат), HSFreeForm (който извършва сходна функционалност с имейли, набрани на ръка, или други неспецифични формати) и HSEvaluate (за разбор на комплицирани данни и формуляри).

Днес компанията сплотява всички тези три продукта в един – HyperScience. Той цели да помогне на фирмите и организациите в автоматизирането на офисната активност да обслужват по-добре крайния консуматор и по-ефективно да ръководят финансовите и човешки запаси.

Идеята е, че доста от формулярите, които се употребяват всекидневно, са в свободен формат. Банковите извлечения на един клиент, да вземем за пример, не наподобяват по същия метод, както на различен, фактурите на обособените компании също се разграничават, тъй като ги издават разнообразни системи. HyperScience може да вземе тези формуляри и да ги вкара в електронна система без човешка интервенция.
още по тематиката
„ Имаме артикул, който работи и пазарна ниша, в която той пасва феноменално добре ”, показа изпълнителният шеф на HyperScience Питър Бродски. „ Това, което ще дефинира триумфа ни, е способността ни да усилваме и развиваме екипа си “, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР