Компанията Reviver тества електронни регистрационни номера в няколко щата –

...
Компанията Reviver тества електронни регистрационни номера в няколко щата –
Коментари Харесай

100 000 автомобила в САЩ ще бъдат оборудвани с електронни регистрационни номера

Компанията Reviver тества електронни регистрационни номера в няколко щата – Калифорния, Тексас, Аризона и Флорида. Новата технология се чака да отстрани паниките от кражбите и повредите на елементарните номера.
Електронните регистрационни номера наподобяват като извърнат Kindle, крепко закрепен към задната част на автомобила. Очаква се тези устройства да правят гражданска война в една толкоз консервативна сфера – първите алуминиеви регистрационни номера се появяват още през 1903 години и от този момент няма каквито и да е съществени промени.

Устройството е формирано от монохромен екран, безжична връзка, батерия и процесор. Новите регистрационни знаци могат да трансформират своята информация незабавно, без да се чака опашка в КАТ. Властите от своя страна могат да анулират номера отдалечено, с цел да може по-лесно да бъдат откривани нарушителите и бегълците. Информацията, която се появява на новия електронен регистрационен номер се управлява от пътната полиция и притежателят на автомобила не може да го трансформира независимо – устройството се изключва, в случай че бъде снето от автомобила.

Освен самия номер, на тези таблети могат да се изобразяват данни за паркирането, за техническото положение на автомобила, за проявление на реклами и други. Reviver заяви, че има подготвеност през 2018 година да оборудва с новите номера 100 000 автомобила.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР