Компанията Redcliffe Medical Devices забелязва един от големи проблеми при

...
Компанията Redcliffe Medical Devices забелязва един от големи проблеми при
Коментари Харесай

Изобретиха сигурна и самопочистваща се предпазна маска - slava.bg

Компанията Redcliffe Medical Devices вижда един от огромни проблеми при носенето на защитна маска и взема решение да го реши, като сътвори собствен личен артикул, показва BoredPanda.

Маската крие половината от лицето ви и заради това не може да се види изражението на хората и това много усложнява вербалната връзка. Но най-важното е, че когато всички носят маска, глухите хора към този момент не могат да четат по устните и това прави всичките им ежедневни взаимоотношения доста по-трудни.

Redcliffe Medical Devices взема поради това и основава маска за лице, която не го скрива и в това време ви предлага отбрана.

„ LEAF е маската на 2020 година Това е първата изцяло транспарантна маска в света, която ви защищава от прахуляк, замърсяване, микроби и всичко останало, което не би трябвало да бъде във въздуха, който дишате “, твърди екипът на LEAF.

Тя разполага с високоефективен филтър, който блокира 99.97% от частиците с размери 0.3 микрона. Освен това отстрани всички неприятни миризми от въздуха.

Компанията-производител твърди, че с нея се диша два пъти по-леко, в сравнение с с останалите маски, също така е и с функционалност самопочистване.

UV-C светлинаунищожава патогените на равнище ДНК на всеки 30 секунди или при натискане на бутон. Като в допълнение равнище на отбрана е включен и въглероден филтър. Освен това всички елементи на маските са 100% рециклируеми.

Наред с всички тези невероятни защитни качества, екипът твърди, че те са супер комфортни за носене.

Много интернет консуматори са притестени от запотяването на транспарантната маска. От LEAF обаче успокояват, че тя включва непрекъснато покритие срещу изпотяване от вътрешната страна, съобщи profit.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР