Компанията разширява своите бази и отваря нови в София и

...
Компанията разширява своите бази и отваря нови в София и
Коментари Харесай

Гъвкави и комплексни решения от „АИТ Интернешънъл Транспорт“

Компанията уголемява своите бази и отваря нови в София и във Вилафранка, Испания

Вашите товари са скъпи и държите те да бъдат доставени в точния момент и при съблюдаване на всички модерни условия за сигурност и проследимост на пратката? Желаете да складирате вашите артикули надеждно, при гъвкави схеми на предпазване, съобразени със характерните ви потребности? При това в комфортна локация с положителни информационни връзки. Търсите уместност, отговорност и персонално отношение от своите бизнес сътрудници? Вероятно отговорите ви на всички тези въпроси са да, а това са единствено дребна част от преимуществата, които екипът на АИТ може да ви предложи. „ Спецификата в превоза на артикули е същата като във всеки тип бизнес – би трябвало да си прецизен, правилен, да спазваш разпоредбите, да бъдеш предан сътрудник. Затова не са малко компаниите, които търсят партньорството ни, а нашето задоволство са бизнес триумфите на клиентите ни “, споделя Ангел Траков, ръководещ притежател на „ АИТ Интернешънъл Транспорт “.

Богато портфолио

от транспортни услуги

Над 85% от колите на компанията работят на вътрешноевропейския пазар с съществени релации Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, както и Турция – Западна Европа. „ АИТ Интернешънъл Транспорт “ е напълно профилирана в превоза по суша с фокус върху превозването на цели товари.

Целите включват развиване

в смесен модален

и интермодален превоз

Ключово преимущество на компанията пред останалите компании на пазара е ултраекспресната доставка. При нея товарът се придвижва, без да стопира, без значение от дистанцията и дестинацията. АИТ ръководи също регулярни групажни линии за оптимизация на разноските по направленията Испания, Португалия и Франция и назад до България. Фирмата възнамерява обслужване на групажни линии в цяла Европа. Особено значим аспект от портфолиото от услуги е превозът на ADR товари.

С цел реализиране на цялостно транспортно обслужване компанията разполага с построени терминали в България и Испания, като през 2019 година откри AIT World Group Espana Villafranca и пристъпи към създаване на личен транспортен център за поддръжка на композициите и склад за кросдокинг.

Модерен и екологичен автопарк

Модерният автопарк, отличната организация и професионалният екип са трите съществени стълба, върху които „ АИТ Интернешънъл Транспорт “ развива своята активност. Автомобилният парк е един от факторите, които вършат компанията конкурентоспособна. С цел оптимално облекчаване на потребностите на клиентите компанията разполага с над 300 влекача, отговарящи на стандарта EURO 6, и над 400 ремаркета, измежду които общоприети, интермодални и box ремаркета.

Гъвкава логистична база

В устрема си да затвори кръга от услуги в региона на превоза и логистиката в края на 2018 година „ АИТ Логистик “ откри нов логистичен център. Разположена на 3000 кв.м повърхност в Индустриална зона „ Тракия “, в непосредствена непосредственост до летище Пловдив, околовръстния път на града и автомагистрала „ Тракия “, модерната складова база предлага модерни логистични услуги за необятен кръг от клиенти. Освен складови пространства логистичният парк на „ АИТ Логистик “ включва още административна постройка с близо 1000 кв.м офисни площи и шоурумове, които може да бъдат отдавани чартърен. Това е идеално решение за бизнеси, които се нуждаят от складови площи за предпазване на артикули в комбиниране с съвременен и енергийноефективен офис за своите чиновници.

Складовата база е оборудвана със стелажи и товаро-разтоварна техника, посредством които да се правят складови интервенции и кросдокинг. Центърът предлага целия набор от действия в логистиката. Той е изключително подобаващ за дълготрайно депозиране на палетизирана стока.

Независимо от региона, в която развивате бизнес, логистичният център ще ви предложи оптимално положителни и гъвкави условия при атрактивно ценообразуване. Фактът, че складовата база разполага с позволение за депозиране на храни към районната дирекция на Българската организация по сигурност на храните, прави услугите на „ АИТ Логистик “ извънредно подобаващи за компании в бранша на хранително-вкусовата индустрия. Площите са идеално решение и за онлайн търговци, които в допълнение могат да се възползват от услугата на „ АИТ Логистик “ за доставка на артикули на избран адрес в страната и чужбина.

За да бъде оптимално потребна на своите сътрудници и клиенти, АИТ уголемява своите бази и отваря нови в София и във Вилафранка, Испания. Базата в София, ситуирана на „ Ботевградско шосе “, наоколо до автомагистрала „ Хемус “, цели да улесни бизнес клиентите на компанията от района, разширявайки покритието на предлаганите услуги. Модерният логистичен парк ще разполага с към 2000 кв.м офисни площи и към 6000 кв.м складови площи. Той ще включва също сервиз за камиони и ТИР паркинг.

Склад за кросдокинг, сервиз за камиони и паркинг, както и офисна и жилищна повърхност за чиновниците ще предложи пък новата база на АИТ във Вилафранка.

Сърцето на компанията

„ Екипът е най-ценният запас, с който разполагаме – той е сърцето на нашия бизнес. Инвестираме непрестанно в спомагателни образования на чиновниците ни, с цел да разгърнем цялостния им капацитет “, разяснява Ангел Траков. В екипа на „ АИТ Интернешънъл Транспорт “, който наброява над 500 души, не са малко хората, постъпили на работа още при основаването на компанията. Добрите условия на труд, взаимното почитание, отговорност и доверие са основните фактори, изграждащи сплотения екип от експерти с дълготраен опит в компанията, които познават активността є до най-малкия подробност.

В поддръжка на главната си активност, развиването и усъвършенстването на екипа и в отговор на възходящите потребности на пазара на труда от квалифицирани фрагменти в региона на транспортните услуги през 2014 година „ АИТ Интернешънъл Транспорт “ открива собствен образователен център. Целта е подготовка на професионални водачи с опция за започване на работа в компанията след довеждане докрай на образованието и при показани положителни резултати.

„ Благодарение на богатото портфолио от услуги и високия професионализъм на екипа компанията е в положение да отговори оптимално цялостно на потребностите на клиентите посредством гъвкави и сложни решения за превоз и логистика “, споделя в умозаключение притежателят на „ АИТ Интернешънъл Транспорт “.     
0-5.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР