Компанията ПСП Кепитъл Партнърс, свързвана най-вече с партньорството си с

...
Компанията ПСП Кепитъл Партнърс, свързвана най-вече с партньорството си с
Коментари Харесай

Нюкасъл получи оферта от Аманда Стейвли

Компанията ПСП Кепитъл Партнърс, свързвана най-много с партньорството си с милиардери от Близкия Изток, насочи оферта на стойност към 300 милиона английски лири към Майк Ашли за контролния пакет акции на британския футболен клуб Нюкасъл, оповестява организация Ройтерс, базирайки се на неизвестен източник.

Както е известно, притежателят на " свраките " Майк Ашли разгласи клуба за продажба през предишния месец, а капиталовата компания ПСП Кепитъл Партнърс, ръководена от бизнесдамата Аманда Стейвли, беше посочена като главен претендент за акциите.

Източникът на Ройтерс твърди, че в офертата на ПСП Кепитъл Партнърс са включени разнообразни варианти за погашение и при всяка от тях общата сума е друга.

Нюкасъл изпадна два пъти от Висшата лига при ръководството на Ашли от 2007-а година насам. Клубът се завърна в елита през този сезон и се намира на 11-о място, а притежателят е подложен на критика за неналичието на огромни прехвърляния. Феновете пък одобриха радостно новината за неговото отдръпване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР