Компанията представя на IFA 2019 визията си за начин на

...
Компанията представя на IFA 2019 визията си за начин на
Коментари Харесай

Технологии на Panasonic правят хората по-здрави и красиви

Компанията показва на IFA 2019 визията си за метод на живот

Комфортният масаж на главата спомага за възобновяване на здравия скалп (снимка: Panasonic)

С акцент върху концепцията „ По-добър живот, по-добър свят ” , Panasonic показва на ревюто IFA 2019 в Берлин своята визия за метод на живот в близкото бъдеще посредством актуалните технологии.

В така наречен „ Зона на бъдещето ” японската компания показва нови технологии за премерване, наблюдаване и разбор на данни, които ще бъдат внедрени в пространствата и оборудването на домовете. Те ще проучват положението на живеещите въз основа на тяхното всекидневие и ще им оказват помощ да подобрят здравето и хубостта си.

На щанда на компанията са обособени няколко места, които разкриват концепциите на Panasonic за здравословен метод на живот:

Тялото извън (Добро физическо състояние)

Излъчването на алена светлина, която усилва хидратацията и подтиква производството на колаген, според от положението на кожата, ще понижи бръчките и увисналата кожа на шията за поддържане на юношески тип.

Тази гривна понижава бръчките и увисналата кожа на шията за поддържане на юношески тип (снимка: Panasonic)

Уредът разпознава положението на косата, усъвършенства притока на кръв в скалпа и усилва броя на клетките, свързани с растежа на косата, като употребява инфрачервени лъчи с избрана дължина на вълната, с цел да подтиква растежа на косата.

Комфортният масаж на главата, според от положението на скалпа или с потребление на изсъхнал шампоан, спомага за възобновяване на здравия скалп.

Фина пара и невидими инфрачервени лъчи, генерирани от таблата на леглото според от положението на кожата, покриват цялото лице и проникват през кожата. Разпознаването на ситуацията на лицето спомага за обезпечаване на оптимална грижа за кожата, даже когато потребителят се завърти по време на сън.

Фина пара и невидими инфрачервени лъчи се грижат за кожата, даже по време на сън (снимка: Panasonic)

Тялото от вътрешната страна (Вътрешно благосъстояние)

Уредът регистрира настоящото физическо положение на потребителя въз основа на ежедневната интензивност и му дава опция да подготвя питиета, съдържащи нужните хранителни субстанции за подкрепяне на естествената функционалност на червата и поддържане на красива кожа.

Уред подготвя питиета с субстанции, които подкрепят на естествената функционалност на червата (снимка: Panasonic)

Автоматизираният надзор на температурата и налягането спомага за дейно опазване на потребните хранителни субстанции, нужни за поддържане на здравето и хубостта, и дава опция за подготвяне на ястия, съгласно самостоятелните усети и желания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР