Компанията предложи част от акциите на своите потребители, но не

...
Компанията предложи част от акциите на своите потребители, но не
Коментари Харесай

Reddit пусна за продажба 22 милиона акции по $ 34 всяка

Компанията предложи част от акциите на своите консуматори, само че не е ясно какъв брой от тях са приели офертата, разяснява Военновъздушни сили. Основан преди 20 години, Reddit е онлайн конгрес, където потребителите могат да разискват тематики, които ги интересуват. Към края на декември 2023 година Reddit разгласи над 73 милиона консуматори, а след стартирането на акциите оцени цената си на Щатски долар 6.4 милиарда.

Продажбата на акциите обаче извежда на напред във времето въпрос, който от години клокочи зад кулисите - по какъв начин може един бизнес да прави пари, разчитайки на инцидентни диалози. Сайтът е изцяло безвъзмезден и всеки може да го преглежда, да разгласява в него и да разяснява. И откакто 20 години не е осъществил облага, разумно е да се сложи въпроса за какво Reddit коства милиарди, в случай че в никакъв случай не е правил пари.

Сайтът е правил такива опити, предлагайки удобни условия за реклама, само че наподобява, че радикалната смяна във финансовото му положение се дължи на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР