Компанията помага на служителите си в Украйна да се релокират

...
Компанията помага на служителите си в Украйна да се релокират
Коментари Харесай

Дискордиа транспортира безвъзмездно хуманитарна помощ, събрана от БЧК за Украйна

Компанията оказва помощ на чиновниците си в Украйна да се релокират в България

Дискордиа, най-бързо разрастващата се транспортна и логистична компания у нас, даде безплатна помощ на Бългаски Червен Кръст за превозване на филантропична помощ до Украйна. През предходната седмица два от камионите ѝ доставиха дарения, измежду които облекла, хранителни и хигиенични артикули и други артикули от първа нужда, до град Черновци.

Компанията, чийто бизнес в Украйна също е съществено обиден от войната, се усеща персонално ангажирана да оказва помощ. В момента тя дава опция за релокация на всички свои украински чиновници, като поема превоз, настаняване и обезпечаване на работни условия в офисите си в България.

Към този миг 67% от офис чиновниците в Киев, които имат опция да изоставен страната, са се възползвали от предлагането. В същото време Дискордиа поддържа контакт с всички чиновници, които се намират в Украйна и работят в домашни условия, с цел да обезпечи опция за бърза реакция при потребност от помощ.

„ Живеем в безпрецентни времена и като всички останали, ние сме шокирани от протичащото се в Украйна. Дискордиа постоянно е била социално-отговорна компания и се веселя, че успяхме да помогнем на БЧК в тяхната идея. В тази обстановка, несъмнено, сме мощно ангажирани и към чиновниците си, които претърпяват ужаса на войната. Дискордиа е виновен шеф и за нас първи приоритет е тяхната сигурност. Важно е да ги поддържаме посредством дейности, а освен с думи “ сподели Христо Христов, изпълнителен шеф.

*Източник: Дискордиа
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР