Компанията показва цялата си екосистема от потребителски продуктиСмартфоните са сред

...
Компанията показва цялата си екосистема от потребителски продуктиСмартфоните са сред
Коментари Харесай

Huawei отвори демо зона в Техномаркет

Компанията демонстрира цялата си екосистема от потребителски артикули

Смартфоните са измежду топ продуктите в демо зоната на Huawei
(снимка: Huawei)

Huawei откри през днешния ден нова демо зона в софийския Те хномаркет Mакс. Компанията демонстрира в хипермаркета цялата си екосистема от потребителски артикули, включително смарт телефони, таблети, смарт- часовници, аудио артикули – носими и за дома, Wi-Fi артикули и аксесоари.

„ Целта ни постоянно е била да бъдем фокусна точка, „ one-stop-shop ”, на всичко, основано на технологии, което един човек би употребил в живота си. С времето тези технологии ставаха все по-интелигентни, все по-мобилни, и най-много все по-свързани. Бъдещето е в обвързвания свят, основан на интелигентни технологии, по тази причина и ни хареса посоката, която Huawei назовават Seamless AI Life ”, разяснява Цветозар Атанасов, търговски шеф на Техномаркет.

Идеята на демо зоната надвишава самото извършване на покупки. „ В тази зона ще излагаме и артикули, които към момента не са навлезли на нашия пазар, тук почитателите ни ще имат директен достъп до тактиката ни за развиване ”, добави Владимир Ангелов, управител аудио артикули в Huawei.

В демо зоната Huawei ще демонстрира и артикули, които към момента не са излезли на пазара
(снимка: Huawei)

Един от най-атрактивните сюжети за потребление на екосистемата от артикули е грижата за физическата форма на хората, уточни Миглена Кирякова, ритейл шеф на Huawei за България и Македония. Тя разказа по какъв начин работят в композиция Watch GT 2, Huawei Body Fat Scale и новите FreeBuds 3, свързани посред и със смарт телефона с приложенията Huawei Health и AI Life.

Откриването на демо зоната в Техномаркет Mакс е първата за годината крачка от идните анонси на нови видове артикули на Huawei на българския пазар през 2020, загатнаха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР