Компанията планира значително разширяване на портфолиото от активи в офисния,

...
Компанията планира значително разширяване на портфолиото от активи в офисния,
Коментари Харесай

Everty възложи позицията на главен инвестиционен директор на Антония Йорданова, която ще управлява експанзията на компанията в България

Компанията възнамерява доста разширение на портфолиото от активи в офисния, логистичния и ритейл сегмент

Антония Йорданова e новият основен капиталов шеф на Everty в България. Тя ще управлява развиването на компанията и ръководството на портфолиото ѝ от 100 милиона евро в страната, което е микс от клас-А офисни здания и хотелски активи в София, както и в други огромни градове на страната. В работата си Антония Йорданова ще получава подпомагане от световните изпълнителни шефове на Everty - Наама Саар и Харолд Чембърлейн. България е считана като основен пазар в световната агресия на компанията, която включва развиването и придобиването на необятен набор от парцели в Коста Рика, Гърция, Нигерия и Съединени американски щати.

„ Имаме амбициозна световна тактика за пазарно развиване и съм щастлива да кажа, че моята страна не е изключение. Нaмираме се във финалните стадии на няколко нови придобивания, планувани за втората половина на 2021 година и първото полугодие на 2022 година Това е трогателен интервал за развиването на компанията ", споделя Антония Йорданова.



Поскъпване на българския пазар на офисни парцели

Тъй като обстановката с световната пандемия пoказва леко възобновяване и пазарният оптимизъм пораства, от компанията виждат действителни благоприятни условия на българския пазар.

„ България е подложена на предизвикателни стопански и обществени условия, влошени от коронавирусната пандемия. Въпреки това, страната към момента предлага огромни дълготрайни и високодоходни благоприятни условия на пазара на недвижими парцели ", споделя Антония Йорданова. „ Виждаме това от първо лице в нашия водещ актив, Perform Business Center, която остава привлекателна и доста търсена алтернатива за офис пространство за доста компании. "

Придобит през 2019 година, добре познатият офис център от клас А, се намира на площад „ Позитано " в центъра на София. По думите на Антония Йорданова, няколко от наемателите на постройката е трябвало да се реалокират или да прекратят интервенции през последните 12 месеца, само че местоположението и характерностите на бизнес постройката от висок клас са спомогнали бързо да се намерят нови наематели и евентуални сътрудници, които да запълнят свободните пространства.

„ Ние сме устойчива компания. Нашият екип знае по какъв начин да се приспособява към изменящите се условия и нашите офисни пространства са също толкоз гъвкави. Perform Business Center остава привлекателно място за разнообразни компании и промишлености. Свидетели сме на огромна метаморфоза на офис пространствата и нашата постройка е подготвена да отговори на новите потребности на наемателите и модерните компании. ", добавя новият основен капиталов шеф.

Повече за Антония Йорданова

След като се причислява към YNV Group през 2013 година, Антония Йорданова управлява финансовия отдел на четирите световни компании на групата: Tek Experts, снабдител на техническа поддръжка и IT решения; elev8, професионална академия за осведомителни технологии и бизнес умения; Wize, разработчик на софтуерни решения; и Everty, компания за недвижими парцели, профилирана в офисни, логистични пространства и хотели, върху които ще се концентрира в този момент.

Доказан финансов шеф, тя играе значима роля в основаването и ръководството на междуфункционални, интернационални планове и партньорства, с цел да помогне на YNV Group да прерасне в многомилионна компания в Европа, Америка, Азия и Африка. Експерт по растеж на приходите, бизнес развиването и вложенията, тя е осведомена с България, защото е живяла, учила и работила в София през цялата си кариера.

Пред годините, Антония е придобила опит в региона на финансовото планиране; ръководството и анализа; бюджетиране; сливания и придобивания; одиторски действия и интернационалните данъчни тактики. Работила е в региона на търговията, недвижимите парцели и технологиите. Тя е магистър по счетоводство и финанси от УНСС и е сертифициран ERP финансов съветник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР