Компанията първа въведе виртуални класни стаи и платформа за фрийленсъриЗа

...
Компанията първа въведе виртуални класни стаи и платформа за фрийленсъриЗа
Коментари Харесай

Нет Ит обучава софтуерни инженери по иновативен модел

Компанията първа вкара виртуални класни стаи и платформа за фрийленсъри

За първи път у нас Нет Ит предложи отдалечени образования за начинаещи програмисти, които се организират 100% онлайн във виртуални класни стаи (снимка: Нет Ит)

Софтуерната академия към Нет Ит първа у нас вкара виртуални класни стаи като главен способ за отдалечено образование. В допълнение, Нет Ит сътвори и кариерен център с лиценз, който сполучливо намира работа на приключилите курсисти в страната и чужбина и обезпечава платформа за развиване и поддръжка на започващи фрийленсъри, която е без аналог в света.

В последните 5 години лицензираният образователен център Нет Ит се трансформира във значима част от просветителната система към Министерство на образованието и науката (МОН). Всяка година през четирите академии на центъра минават близо 2000 индивида в разнообразни професионални посоки и още над 10000 в безвъзмездни онлайн стратегии.

По тези индикатори Нет Ит изпреварва огромна част от висшите учебни заведения в страната, които регистрират отлив на студенти, разясниха от просветителната организация.

„ Винаги се стремим да впрегнем технологиите в интерес на нашите клиенти. Ние сме първият център в България, който предлага отдалечени стратегии за начинаещи програмисти, провеждани 100% онлайн във виртуални класни стаи. Това значи, че всички курсисти беседват с лектора онлайн, споделят екрана си и получават всичко, което получават и хората в действителните класни стаи ”, показа Илиян Петров, шеф на Нет Ит.

Курсистите беседват с лектора онлайн, споделят екрана си и получават всичко, което получават и хората в действителните класни стаи (снимка: Нет Ит)

Освен това броят на участниците е стеснен до 30 в група, което, по думите на Петров, е съществено преимущество по отношение на образованието в другите софтуерни университети. След края на образованието всички приключили курсисти на Softwareacademy.bg се включват в безвъзмездна стратегия за намиране на работа в България или в чужбина, добави той.

Софтуерната академия към Нет Ит предлага новаторски образования по програмиране със C#, Python, Java и други В тях може да се включи всеки искащ, без да кандидатства, като първата част от образованието е безвъзмездна. След това всеки курсист може да реши дали тези технологии са подобаващи за него или желае да се насочи към друго развиване. Така се отстрани рискът за курсистите от неуспех на образованието, загуба на пари и време.

На уеб страницата на Софтуерната академия на Нет Ит са налични и цялостни видео курсове за начинаещи, които също са безвъзмездни. Сред тях са Game Development, Въведение в C#, Въведение в Web Development, Асемблиране на компютри и външна страна и други

Видео курсовете вкарват студентите в разнообразни софтуерни и хардуерни технологии и им дават насоки за това по какъв начин да се показват добре на изявление в софтуерна компания. Само през последните месеци уроците в тези курсове са били изгледани над 50000 пъти от българи в над 30 страни.

Нет Ит предлага и видео курсове за начинаещи, включително по асемблиране на компютри (снимка: Нет Ит)

Софтуерната академия към Нет Ит насочва старания освен към образуване на най-хубавите образования, само че и към професионалната реализация на своите курсисти след образованията.

Нет Ит поддържа и кариерен център с лиценз от Агенция по заетостта за ориентиране на приключили курсисти към огромни ИТ компании, разрастващи активност както в България, по този начин и в чужбина.

За курсисти, които желаят да работят като фрийленсъри, образователният център предлага специфични безвъзмездни стратегии за образование в тази сфера. Чрез тях студентите се приготвят с умения, нужни за сполучлив старт във фрийленса.

Всеки искащ да премине професионална подготовка в направление „ Софтуерно инженерство ” може да избере своята компетентност в уеб страницата на Софтуерната академия на Нет Ит.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР