Компанията организира Ден на отворените врати в офиса си във

...
Компанията организира Ден на отворените врати в офиса си във
Коментари Харесай

Задайте посока на своята кариера със Съдърланд


Компанията провежда Ден на отворените порти в офиса си

във Варна  на 22 август.

Глобалният водач в промяна на бизнес процеси Съдърланд кани всички стимулирани хора, които приказват немски или италиански език да се причислят и да се срещнат с отворените позиции, работната среда, кариерните пътища и всички вълнуващи планове, които компанията предлага.

В Деня на отворените порти слънчевият екип на Съдърланд ще посрещне всеки заинтригуван и ще отговори на въпросите свързани с кариера в компанията. Всеки, който приказва непознат език ще има опция да премине през в началото изявление на място и да започва пътя към новата си кариера още в същия ден.

Заповядайте на 22 август от 10:00 до 19:00 часа в офиса на Съдърланд във Варна на ул. „ Софроний Врачански “ 20, постройката на Блек Сий Капитал Център.

Тази година Съдърланд във Варна чества 3 години наличие в морската столица. От 2016г. насам офисът във Варна се е разрастнал до повече от 300 чиновници, като екипът от експерти обслужва клиенти за три разнообразни плана. Компанията предлага отличен пакет от обществени придобивки, както и съвременен офис на централна локация в града.

 

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря порти в страната през 2008 година и от този момент до през днешния ден екипът на Съдърланд в страната доближи над 2700 чиновници в петте й офиса в трите града. Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

 

* обява

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР