Компанията, оператор на проекта „Северен поток 2“, Nord Stream 2

...
Компанията, оператор на проекта „Северен поток 2“, Nord Stream 2
Коментари Харесай

Nord Stream 2 получи разрешение за строителство в териториалните води на Германия


Компанията, оператор на плана „ Северен поток 2 “, Nord Stream 2 AG получи позволение за строителство в териториалните води на Германия на морската част от газопровода. Това се споделя в известие на уеб страницата на компанията.

„ Днес компанията Nord Stream 2 AG получи позволение за строителство и употреба на морската част от газопровода „ Северен поток 2 “ в териториалните води на Германия и сухопътната част и сухопътната част край Грайфсвалд.

Минната работа в Щралзунд издаде публично позволение за строителството на 55-километровия сектор на газопровод в сходство със закона з енергийна индустрия “, се споделя в известието.

„ Даденото позволение е значим стадий от комплексния развой на приемане на разрешенията по този план “, се цитират в известието думите на мениджъра по приемането на позволения в Германия на Nord Stream 2 AG Йенс Ланге.
През ноември 2017 година Минното ведомство на Щралзунд издаде позволение за действия в региона на континенталния шелф на Германия (аналог наизключителна икономическа зона).

Процедурите за приемане на позволение в други четири страни по трасето на газопровода – Русия, Финландия, Швеция и Дания текат по график. Nord Stream 2 е изпълнила всички условия в период и чака да получи разрешенията в период преди началото на строителството през 2018 година, излиза наяве от материалите за газопровода.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР