Компанията NVIDIA публикува своя отчет за поредното финансово тримесечие, като

...
Компанията NVIDIA публикува своя отчет за поредното финансово тримесечие, като
Коментари Харесай

След ръста на биткойна акциите на NVIDIA нараснаха, а криптовалутата тръгна надолу

Компанията NVIDIA разгласява своя доклад за следващото финансово тримесечие, като сподели малко по-добри резултати от упованията на анализаторите.

Пресметнато на годишна база, приходът на NVIDIA с е сринал с 31% до $2,22 милиарда. Най-зле е гейм направлението, което е главният източник за приходи на компанията, при което понижението е 39%.



През месец април предходната година генералният шеф на NVIDIA съобщи, че криптовалутите ще бъдат отличен и дълготраен фактор за напредък. През лятото риториката се промени, тъй като на криптовалутния пазар настъпиха съществени промени и търсенето на профилиран хардуер внезапно понижа.

Освен това, на финансовите индикатори оказа въздействие и прекомерно бавното излизане на пазара на видеокартите, с хардуерната поддръжка на RTX технологията.

Но след анонса на тези резултати, цената на акциите на компанията потегли нагоре . Финансовите специалисти свързаха този растеж с растежа на курса на биткойна, който неотдавна надвиши $8000. Но в този момент курсът на главната криптовалута потегли надолу и в този момент се закрепи на към $7200.



В средата на деня, уеб порталът CoinDesk, който събира информация от другите криптовалутни пазари, сподели цена на първата криптовалута $7273,74 при спад от 9,18%.

Счита се, че растежът на биткойна се дължи на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай. Основната криптовалута нарастна точни когато Тръмп разгласи новите мита за китайските артикули, а Китай заяви, че ще предприеме аналогични ограничения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР