Компанията Nord Stream 2 е разработила алтернативен вариант на маршрут

...
Компанията Nord Stream 2 е разработила алтернативен вариант на маршрут
Коментари Харесай

Компанията Nord Stream 2 е разработила нов маршрут за „Северен поток 2“ заради Дания


Компанията Nord Stream 2 е създала различен вид на маршрут за газопровода „ Северен поток 2 “, при положение, че Дания забрани прекосяването му през териториалните води на страната. Той е по-дълъг с 10 километра от главният маршрут, заяви пред публицисти техническият шеф на Nord Stream 2 AG Сергей Сердюков.

„ Ще има опция. Тя е създадена “, сподели Сердюков, в отговор на въпрос за различен маршрут на „ Северен поток 2 “, ако Дания забрани строителството на газопровода в свои води.

Дания е в развой на разискване на промените в екологичното законодателство на страната, даващи опция за възбрана на строителството на „ Северен поток 2 “ в нейните териториални води.

По думите на Сердюков смяната е дребна, а дистанцията не играе роля. На дълбочина от 1200 километра кой се интересува от разлика от няколко километра?, сподели Сердюков “, като посочи, че става въпрос за към 10 километра. Според него фирмите към този момент са произвели повече от половината тръби, нужни за строителството на „ Северен поток 2 “.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР