Компанията никога не се е занимавала с незаконна дейност както

...
Компанията никога не се е занимавала с незаконна дейност както
Коментари Харесай

Уан Нетуърк Сървисес: Никога не сме се занимавали с незаконна дейност

" Компанията в никакъв случай не се е занимавала с противозаконна активност както на територията на Република България, по този начин и в другите страни, в които оперира " .
Това се споделя в публично мнение на “Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД, по отношение на това, че по-рано през днешния ден (19 януари) стана ясно, че Специализираната прокуратура е взела участие в интернационална интервенция за обезвреждане на огромна пирамидална конструкция за измами с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуалната валута OneCoin.
На 17 и 18 януари 2017 година, в наличието на представители на Европол и немските проверяващи органи, са претърсени офисите на „ Уан Нетуърк сървисиз “, както и на 14 други сдружения. Стана ясно, че са конфискувани голям брой материални доказателства, в това число сървъри, а досега са разпитани 50 очевидци.
Българското сдружение „ Уан Нетуърк сървисиз “ ЕООД е изпълнявало функционалностите на в действителност търговски представител на „ OneCoin Ltd. “, записано в Обединените арабски емирства, и в действителност дистрибутор на основаната от него виртуална валута, прецизираха още от прокуратурата.
Компанията “Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД и партниращите й сдружения постоянно намерено са заявили своите предпочитание и подготвеност да спомагат на съответните органи, институции и медии с каквато информация е нужна за оптималната бистрота и изчистване на всевъзможни подозрения по отношение на активността на компанията. " Искаме също по този начин да изразим откровеното си удивление от обстоятелството, че никой от представителите на компанията не беше потърсен за мнение от представители на медиите, както би било редно да се случи в една правова страна и каквато, най-малко ние мощно имаме вяра, е Република България.
Това, което следим, обаче ни кара да имаме вяра, че става въпрос за показна акция против “Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД, виртуалната валута OneCoin и нейния основател доктор Ружа Игнатова. Виждаме целенасочена медийна акция за оклеветяване репутацията на гореизброените и предумишлено укриване на значими характерности от активността на компанията, която ни показва в напълно отрицателна светлина . Важно е да се означи, че все още, от известната на юристите на сдружението информация, е налице настоящо следствие, което в правния мир значи единствено едно – няма публично завършил правосъден развой, обективно доказващ съображение за покачване на обвиняване нито против компания, нито против физическо лице. По време на инспекцията на органите на реда, при питане от страна на чиновници на “Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД каква е повода за тази акция, има ли повдигнато обвиняване и в какво, такава информация не беше предоставена ", написа още в мнението на компанията.
" Забелязахме и наклонност в медийното пространство OneCоin непрестанно да се съпоставя с пионера на криптовалутите Bitcoin. Това обаче не е правилно, тъй като сред двете криптовалути има основни разлики . Други съществуващи криптовалути са упреквани неведнъж в неяснота на своите транзакции и липса на какъвто и да било метод да се разпознават потребителите й. Тези обстоятелства, сами по себе си вършат допустимо осъществяване на съмнителни интервенции и противозаконни действия. Доколкото ни е известно, при OneCoin това e невероятно да се случи поради особено направените от компанията процедури за определяне самоличността на клиента (KYC - Know your customer), бизнеса (KYB - Know your business ), политиките против пране на пари (AML - Anti Money Laundering) и други, които целят да се предотврати потреблението на OneCoin за незаконна активност. Никъде в медийното пространство не видяхме този значим факт да бъде споменат.
Бихме желали да уточним, че вследствие на извършената през вчерашния ден акция от органите на реда, компанията, както и партниращите й компании, търпят голословни и съществени финансови загуби. От офиса на партниращите компании беше конфискувано работно съоръжение, при което нашите сътрудници смятат, че са съзнателно подложени на напън, който би могъл да докара до банкрут . Този факт също е извънредно загадъчен и ни навежда на мисълта, че сходно инцидентно съвпадане не би било разумно.
„ Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД смята, че правата на компанията и нейните чиновници са били нарушени и счита да търси правата си неотложно. Към момента оказваме подпомагане на управляващите с каквото им е належащо, с цел да могат да свършат работата си и истината да излезе нескрито . Една от основополагащите полезности на компанията е бистрота и ние нямаме какво да крием и от какво да се тормозим.
Считаме, че сходно медийно отразяване на настоящо следствие, при което липсва дефинитивно умозаключение на съответните органи, води до илюзия на обществеността във връзка с истинността на фактическата конюнктура, слага под въпрос обективността на информацията, популяризирана в българските медии, както и би могло да бъде изтълкувано от недоброжелатели като пиар с избрани цели .
„ Уан Нетуърк Сървисес “ ЕООД, за отбрана на законните ползи и правата на чиновниците си, както и на нашите клиенти, ще осведоми представителите на медиите и обществеността за развиването на обстановката ", приключва мнението на компанията.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Общество  Седмицата в парадокси (15 - 19 януари) Седмицата в парадокси (15 - 19 януари)  Инцидент на земята със аероплан Инцидент на земята със аероплан " Спартан ", няма потърпевши военни  Удариха интернационална група за пране на пари посредством криптовалутата OneCoin Удариха интернационална група за пране на пари посредством криптовалутата OneCoin  Всички обитаеми места в Североизточна България към този момент имат електрозахранване Всички обитаеми места в Североизточна България към този момент имат електрозахранване  На доктрина, българите са изрично срещу домашното принуждение На доктрина, българите са изрично срещу домашното принуждение Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Ян Палах се самозапалва в Прага в символ н...
Ян Палах е чешки студент, който се самоубива в символ на политически митинг. През август 1968 година войски на Съюз на съветските социалистически републики, Народна република България, Германска демократична република, Полска народна република, Унгарска народна република нах...
Кола умъртви бебе и рани 10 души при катастроф... Лошото време в Западна Европа умъртви 10 души Прогноза за времето - 19 януари (петък) Св. преподобни Макарий Велики, Египетски НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Вижте ужасяващо кацане на аероплан на лет...
Страхотно пилотско показване избави над 70 души на борда на дребен аероплан, кацащ на летището в Дюселдорф, Германия. На видеото, снима...
Откриха тяло на мъж наоколо до Нови Искъ... По-солиден мач и победа за Григор Димитров... Ядосаният Григор си скъса тениската по вре... Любовен хороскоп за уикенда НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Русия взе да се тревожи поради " преражда...
Москва е обезпокоена от обстоятелството, че в някои страни се следи " пълзяща " реабилитация на нацизма, съобщи съветският външен министър Сергей Л...
Предложение: Доброволната казарма да дава... Българска социалистическа партия видя идеологизация на образованието, п... Илюзията за политическа различност И Нено Димов не се тормози от протестит...  www.expert.bg  Samsung започва всеобщо произвеждане на първата по рода си GDDR6 памет Samsung започва всеобщо произвеждане на...  Спад при продажбите на дребно във Англия Спад при продажбите на дребно във Велико...  CNN: Най-дългото платено майчинство в света е в България CNN: Най-дългото платено майчинство в св...  Полиция влезе в Медицинския университет в София по сигнал за корупция Полиция влезе в Медицинския университет...  www.iwoman.bg  Татяна Маркова: Здравословни ястия на един клик разстояние Татяна Маркова: Здравословни ястия на е...  Поли Генова с послание към Г-н Президент (видео) Поли Генова с послание към Г-н Президен...  Искаш принц, а не жаба? Дръж се като принцеса Искаш принц, а не жаба? Дръж се като при...  Най-големите нарциси измежду зодиите Най-големите нарциси измежду зодиите  http://www.sportlive.bg  Приятел на Пеле отхвърли да е влизал в болница поради безсилие Приятел на Пеле отхвърли да е влизал в бол...  Най-посещаваните мачове в Европа са на Барселона, вижте къде е Реал Най-посещаваните мачове в Европа са на Б...  Домусчиев насочи особено обръщение към новия нападател Домусчиев насочи особено обръщение към...  Марадона: Роналдо е доста надалеч от това да е най-хубавият в света Марадона: Роналдо е доста надалеч от това... Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде Нови Най-четени Най-коментирани " Уан Нетуърк Сървисес ": Никога не сме се занимавали с противозаконна дейнос... 20 0 Волен Сидеров: Не знам по какъв начин ще гласоподавам на вота на съмнение... 27 0 Русия е подготвена да разисква със Съединени американски щати военните доктрини за подсилване на съ... 86 0 Според Захарова посланикът на Съединени американски щати в Москва ще се потапя в ледени води... 113 0 Джеймс Матис: Военното предимство на Съединени американски щати понижава... 129
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР