Компанията Нетфликс продължава да се опитва да получи одобрението на

...
Компанията Нетфликс продължава да се опитва да получи одобрението на
Коментари Харесай

Нетфликс се опитва да получи признание в областта на седмото изкуство

Компанията Нетфликс продължава да се пробва да получи утвърждението на Американската академия за кинематографично изкуство и просвета, която ще би трябвало скоро да преразгледа изискванията за допускане на нейни филми в конкуренцията за " Оскар " -ите, откакто стрийминг платформата получи изненадваща поддръжка от министерството на правораздаването на Съединени американски щати, съобщи Франс прес.

От академията, която всяка година присъжда влиятелните награди " Оскар ", потвърдиха оповестена по-рано във „ Варайъти “ информация. В нея се споделя, че академията е получила публично писмо, в което се предизвестява за допустимо нарушение на конкурентното право. " Получихме писмо от министерството на правораздаването и му отговорихме ", означиха от академията, която включва експерти в региона на седмото изкуство.

Какъв е претекстът за недоволството на американското правораздаване? Той е обвързван с планувани от академията промени в допускането на филми до конкуренцията за " Оскар " -ите, с цел да се постави кол в колелата на Нетфликс.

Спечелилият няколко награди " Оскар " режисьор Стивън Спилбърг предложи продуцираните и популяризирани от Нетфликс филми да не вземат участие в съревнованието за " Оскар " -ите, а в това за телевизионните оценки " Еми ". " След като сте фокусирали вниманието си върху ефирен формат, сте се заели със снимане на ефирен филм ", съобщи Спилбърг, който е помощник на новата стрийминг платформа Епъл Ти Ви.

В писмото се разяснява, че вероятните нови ограничавания могат да накърнят конкуренцията. От Нетфликс отхвърлиха коментар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР