Компанията на управление на земеделски имоти Агрион“ разполага с висококвалифициран

...
Компанията на управление на земеделски имоти Агрион“ разполага с висококвалифициран
Коментари Харесай

Безплатни юридически съвети в офисите на „Агрион“

Компанията на ръководство на аграрни парцели „ Агрион “ разполага с висококвалифициран екип от адвокати, които са подготвени да оказват помощ на притежателите на земя със заплетени проблеми по отношение на собствеността или контракти за аренда, които ще съветва гратис своите клиенти по юридически въпроси. Този месец безплатните съвещания са планувани на 14 ноември в офисите в Пловдив и София, а на 15 ноември ще са разполагаем във Варна, Бургас и Русе.

Догодина, обмислят да обзет и останалите градове, в които имат офиси. Така всеки един собственик на земя, който има проблем със собствеността си или желае консултация по отношение на поземлените връзки, може да се обърне към техните адвокати за безвъзмезден съвет. Датите и офисите, в които ще има адвокати, ще бъдат оповестени на, както и в обществените канали.

„ С осъществяването на безвъзмездни юридически съвещания желаеме да помогнем на притежателите на аграрни земи да решат въпросите, свързани със земеделска земя и да вземат осведомено решение какво да вършат с нея “, споделиха от управлението на сдружението. Освен правни съвещания „ Агрион “ е подготвена да спомага и с инспекция на собствеността на парцелите, както и да направи безвъзмездна оценка на парцела.

„ Екипът от адвокати на „ Агрион “ е тясно профилиран в поземлените връзки и е подготвен да спомага и при най-заплетените проблеми, свързани със собствеността на земята “, прибавят специалистите. Те се постановиха на пазара като водач при решаването на сложни покупко-продажби с огромен брой наследници. Специалистите на „ Агрион “ са осъществявали покупко-продажби даже с 30 и повече наследници и труднорешими проблеми.

Наследяването на земеделска земя се оказва един от най-сложните проблеми. Често наследниците са повече хора, живеят в разнообразни градове или в чужбина, не се познават или не са в положителни взаимоотношения, което прави поделянето на парцела извънредно мъчно. Така наследените ниви запустяват или за тях с години се водят тежки правосъдни борби.

Голяма част от хората не са наясно с документите за заместничество, подялба на парцели или планувана договорка със земеделска земя.. Експертите на „ Агрион “ могат да спомагат в процеса на набирането на нужните документи при реализиране на единодушие за договорка.

Според изследване на настройките на притежателите на парцели, сдружението е най-разпознаваемия бранд в агросектора и се употребява с най-високо доверие в сектора. Повечето притежатели на земя, които са решили да продават, избират евентуалния покупател да е българска компания, която е потвърдила във времето, че е добър собственик и сътрудник и се грижи за земите, които ръководи. Над 75% от продавачите показват „ Агрион “ като желан сътрудник при договорка. Проучването демонстрира още, от ден на ден хора са посетили офис на компанията в опит да сключат договорка или да употребяват някоя от услугите, които предлага водачът в ръководството на активи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР