Компанията на милиардера Ричард Брансън Virgin Galactic вече е изпратила

...
Компанията на милиардера Ричард Брансън Virgin Galactic вече е изпратила
Коментари Харесай

Космическата мода на Ричард Брансън

Компанията на милиардера Ричард Брансън Virgin Galactic към този момент е изпратила над 600 души на къси пътувания в близкия космос, билетът за които коства към 250 000 $.

Не е нужно да загатваме, че няма по какъв начин да се впуснем в сходно странствуване по тениска и дънки, просто тъй като бихме създали неприятно усещане на извънземните, в случай че вероятно срещнем такива.

Слава богу, сър Брансън е помислил за това и неотдавна показа продуктите на партньорството сред Virgin Galactic и Under Armour, които съставляват секси костюми, особено направени за потребностите на галактическия туризъм.
 Снимка 448432

Всички бъдещи клиенти на Virgin Galactic към този момент ще бъдат удостоени с персонализиран модел, носещ тяхното име и флага на страната, от която идват.

За изработката на моделите Under Armour са работили в тясно съдействие с лекари, сегашни и бъдещи астронавти, водачи, дизайнери на обувки, инженери и може би даже Тони Старк, само че нямаме публични данни за последния - единствено допускаме.

Our Future Astronauts played a key role in helping to create our @UnderArmour spacesuits. Here two of them explain how they felt seeing the suits for the first time. https://t.co/wt4DtfmUn8 pic.twitter.com/g54kV4nOSt
— Virgin Galactic (@virgingalactic) October 17, 2019
Облеклото на Virgin Galactic включва няколко ката облекла, които съдържат главен пласт плат, прилепнал към тялото, костюм за извършения, елементарен галактически костюм (каквото и да значи това), яке и обувки.
 Ерата на галактическия туризъм е още по-близо
Ерата на галактическия туризъм е още по-близо

Джеф Безос още веднъж води в конкуренцията

Все още обаче знаем прекомерно малко за технологиите, с които разполагат костюмите, като към този момент се оповестява единствено, че те са направени от специфични материали и имат подплънки в лактите, коленете и ходилата.
 Снимка 448431

Трябва да признаем, че моделите на Under Armour и Virgin Galactic фактически наподобяват готини и пипнати, и можем единствено да съжаляваме, че към този момент изхарчихме четвърт милиона, който баба ни ни бутна за предходната Коледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР