Компанията Microsoft пусна преждевременно следващата актуализация на операционната система Windows

...
Компанията Microsoft пусна преждевременно следващата актуализация на операционната система Windows
Коментари Харесай

Microsoft случайно показа как ще се промени Windows 10 СНИМКИ

Компанията Microsoft пусна прибързано идната актуализация на операционната система Windows 10, показвайки новия дизайн на менюто "Старт ". Затворената версия 18947, предопределена единствено за вътрешна приложимост, по простъпка стана налична за всички участници в програмата за тестване на Windows Insider с 32-битова версия на операционната система.

Според Twitter акаунта на NTAuthority най-интересната смяна в идната актуализация е новото меню "Старт ", което към този момент е без "живите плочки " Live Tiles. Освен това за проникване на емотикони се е появил инструмент за търсене на анимирани картинки.



Как наподобява това е показано на скрийншота нагоре. В същото време, в случай че редизайнът на главния детайл на интерфейса се тества вътре в Microsoft, това към момента не значи, че тази смяна ще бъде включена в обществената версия на Windows 10.

Start in tablet mode. Meh. pic.twitter.com/Ou7o7ol5g2
— NTAuthority (@NTAuthority) 24 юли 2019 година В Microsoft, и по-рано са правили "фалстарт ". Например през 2017 година вътрешната версия на Windows 10 стана обществена, заради което някои компютри минаха в безконечен цикъл на рестартиране. В резултат на това компанията трябваше да пусне специфичен инструмент за засегнатите консуматори, с цел да помогне за възобновяване на работата на устройствата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР