Компанията Mercedes-Benz обяви сервизна кампания на територията на САЩ, която

...
Компанията Mercedes-Benz обяви сервизна кампания на територията на САЩ, която
Коментари Харесай

"Мерцедес" вкарва в сервиза автомобили за над 100 хиляди долара заради дефекти

Компанията Mercedes-Benz разгласи сервизна акция на територията на Съединени американски щати, която ще засегне някои от най-скъпите и първокласни машини на марката. Тя включва коли от моделите Mercedes-Benz GLE, GLS и S-Class, както и Mercedes-AMG GT и Maybach S600, предава Automedia.

Всички машини са моделни години 2017 и 2018, като при 8700 от тях е открит проблем със задните порти, които не могат да се затварят изцяло. Собственикът на всяка от колите ще бъде привикан в сервизен център на марката, където експертите ще прегледат механизмите и при потребност, ще ги заменят с нови.

Други 8314 коли Mercedes-Benz GLC се нуждаят от поправяне на предните фарове, а при 432 бройки от всъдехода G550 4×4², който в Съединени американски щати се продава против 120 хиляди $, е открита неточност в блока на ръководство на мотора, поради която той не може да реализира оповестената мощ.

В сервиза влизат и 10 бройки от купето AMG GT (също с цена към 120 хиляди долара), които опционална са оборудвани със спортни седалки AMG. При тях има недостатък на въздушните възглавници на мястото до водача, които би трябвало да бъдат сменени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР