Компанията Lufthansa отменя още 2000 полета от Франкфурт и Мюнхен

...
Компанията Lufthansa отменя още 2000 полета от Франкфурт и Мюнхен
Коментари Харесай

Lufthansa отменя още 2000 полета

Компанията Lufthansa анулира още 2000 полета от Франкфурт и Мюнхен това лято. Това са съобщили от водещия немски транспортьор в сряда, представени от " Ройтерс ".

Като аргументи за решението се показват дефицит на личен състав на летищата, стачните дейности измежду работещите и продължаващата пандемия от COVID-19.

" Lufthansa е приложила многочислени ограничения и набира спомагателен личен състав, където е допустимо, с цел да обезпечи допустимо най-голяма непоклатимост на графика на полетите и по този метод да предложи на своите пасажери допустимо най-хубавата сигурност при обмисляне ", сподели превозвачът пред Ройтерс.

" Стачките за сигурност на полетите, метеорологичните феномени и по-специално увеличеният % на заразяване с ковид към този момент натоварват в допълнение системата ", се споделя в известието, потвърждавайки по-ранна обява на всекидневника Bild.
 Стачката в Lufthansa анулира 2 755 полета, засегна 350 000 пасажери
Стачката в Lufthansa анулира 2 755 полета, засегна 350 000 пасажери

Обявена за 24 часа, продължава и в събота

Анулиранията идват в допълнение към 770, оповестени за седмицата от 8 до 14 юли, се споделя в известието. Lufthansa сподели, че спомагателните анулирани полети са засегнали полетите, изключително в натоварените следобеди и вечери.

Припомняме, че през последните години Lufthansa .

След това по време на пандемията През февруари тази година поради войната в Украйна тя трябваше да спре полетите си до Киев и Одеса.

Групата има още Eurowings, Swiss, Brussels и Austrian airlines.
 Lufthansa стопира полетите до Киев и Одеса
Lufthansa стопира полетите до Киев и Одеса

Компанията ще продължи да лети до Лвов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР