Компанията LG Electronics (LG) открива първата по рода си в

...
Компанията LG Electronics (LG) открива първата по рода си в
Коментари Харесай

LG и Ясен Панов откриват първата в България OLED изложба

Компанията LG Electronics (LG) открива първата по рода си в България OLED апаратура - една колаборация сред неповторимата технология на бъдещето и гения на един от най-известните български актьори Ясен Панов. Изложбата ще отвори порти на 23-и юни 2017 в известната съвременна изложба Сан Стефано в София и ще остане отворена гратис за гости в интервала до 25-и юни 2017, наблягайки пристрастеността на марката към дизайна, изкуството и нововъведенията от последно потомство.

Партньор на LG е известният български актьор, проектант и интериорен дизайнер Ясен Панов, известен със своите реформаторски пробни техники и един от дребното създатели у нас, занимаващи се с цифров колаж, стремейки се да надвиши класическата работа с ножица, хартия и лепило. Всичко това е напълно в синхрон с философията на LG във връзка с дизайна и комбинацията му с високите технологии, представяйки тези детайли посредством нововъведения, които са подчинени на човешкия опит. Чрез това неповторимо партньорство, гостите на първата в България OLED галерия ще насочат взор към един различен свят.

" За мен е чест да си партнирам с компания като LG за реализирането на този уникален план. Първата в България OLED галерия е самобитен израз на научната фантастика, на напредъка, на космоса и метода, по който LG разказва живота ни посредством технологиите. ", изясни Ясен Панов. " Четирите съоръжения са безспорен феномен както в технологиите, по този начин и в изкуството у нас. Те могат да бъдат разказани като гоблен от светлина - едно в действителност футуристично измерение, което обърква и по едно и също време минава през човешките сетива. "

" Много се вълнуваме от опцията да работим с Ясен Панов, както и от шанса да осъществяваме първата в България OLED галерия. ", добави Цоньо Михайлов, началник на дивизията за черна техника в LG Electronics България. " Комбинацията сред последното потомство OLED технология на LG и изкуството на Ясен Панов съвършено изобразява философията на LG с фокус върху хората и метода им на живот. Това е метода, по който ние показваме цялостната си отдаденост на обещанието си за смяна към по-добър живот. Надяваме се, че доста гости ще имат удоволствието да изживеят чувството от първата в България OLED галерия сред 23-и и 25-и юни 2017 в изисканата изложба Сан Стефано в София. "

Откриването на първата в България OLED галерия ще бъде на 22-и юни със особено медийно събитие. За необятната публика изложбата ще отвори порти на 23-и юни и ще остане гратис отворена за гости до 25-и юни 2017 в галерията Сан Стефано в София, която се намира на ул. Сан Стефано 22 в сърцето на столицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР