Компанията Lexus използва открития днес автомобилен салон в Токио, за

...
Компанията Lexus използва открития днес автомобилен салон в Токио, за
Коментари Харесай

Флагманът на Lexus получи изкуствен интелект

Компанията Lexus употребява открития през днешния ден авто салон в Токио, с цел да показа концептуална версия на седана си LS. Моделът носи името LS+ Concept, като е оборудван със система за самостоятелно напредване с изкуствен интелект, която през 2020 година ще се появи на серийните модели на марката.
Автопилотът на Lexus LS+ Concept се споделя Highway Teammate, като към този момент може да работи единствено на скоростни пътища. Той разрешава на автомобила в безпилотен режим да се включва в потока от транспортни средства и да се придвижва без проблеми в него. Системата самичък преценя която функционалностите на автопилота да употребява в съответна обстановка.


Интегрираният в бордовата електронна система изкуствен интелект е получила логаритъм, с чиято помощ се образова сама. Тя може да обработва голям огромен размер данни, с помощта на които ще усъвършенства безпилотните системи на седана. При това LS+ Concept може да си „ общува” с други коли, като ще получава информация за тапи или катастрофи и ще може да се обновява сходно на смарт телефоните.


Външният тип на концептуалния модел се отличава с солидната си решетка на радиатора Spindle Grille с ромбовидни рисунки и интегрирани автоматизирани жалюзи. Седанът е оборудван с основна оптика с лазерна секция и с камери вместо със странични огледала.


Петото потомство на седана Lexus LS бе показано по-рано тази година, като получи 3 силови елемента. Сред тях е нов 3,0-литров битурбо V6 с размер 3,5 литра и мощ 420 к.с. Той работи в композиция с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР