Компанията Land Rover разкри още подробности за новото поколение на

...
Компанията Land Rover разкри още подробности за новото поколение на
Коментари Харесай

Land Rover показа още от новия Defender

Компанията Land Rover разкри още детайлности за новото потомство на всъдехода Defender. Според английския производител, това ще бъдат най-добре квалифицираният за прекосяване през тежък терена автомобил в историята на модела.
Премиерата на машината ще се състои през 2019 година, като от компанията разгласиха и фотоси на първообраз, затрупан с камуфлаж. В момента машините се тестват при най-различни условия – както на асфалтови пътища, по този начин и не места, където път липсва въобще. Някои от тестванията се организират на надморска височина от 4000 метра, като температурите варират от -40 градуса (Оре, Швеция) до плюс 50 градуса (Долината на гибелта, Калифорния).


Новият Defender ще се появи в няколко разнообразни модификации. Тази с показател 110 е с 5 порти, а с показател 90 е с 3 порти. Предвижда се и 130 (удължен вариант), а също по този начин и пикап. Всички те са построени на изцяло нова олекотена платформа с без значение окачване.
Що се касае до моторите, от гамата отпадат V8 моторите, само че ще се разчита на 2,0-литрови бензинови и дизелови елементи с 4 цилиндъра от фамилията Ingenium. Ще има и V6 мотори, както и най-малко 2 хибридни модификации. Едната ще е с 4-цилиндров мотор, а другата – с V6.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР