Компанията, която притежава бирата „Корона“ регистрира колосална загуба от 170

...
Компанията, която притежава бирата „Корона“ регистрира колосална загуба от 170
Коментари Харесай

Бирената компания зад „Корона“ е загубила 170 млн. долара заради COVID-19

Компанията, която има бирата „ Корона “ записва колосална загуба от 170 млн. $ единствено за два месеца поради разпространяването на новия ковид COVID-19.

Причината не е в името на вируса, а в неналичието на пазар в Китай. Предварителните разбори сочат, че отменянето на празненствата за китайската Нова година и затварянето на клубове и публични места са аргументите за внезапния спад на търсене.

Загубата е принудила компанията да „ отреже “ тазгодишните бонуси на висшите си чиновници.
„ КоронаБирус “ или по какъв начин интернет смеси пивото със болестта Някои онлайн консуматори считат, че рисковият ковид от Китай има общо с известна марка мексиканска бира
Шефът на компанията Карлос Брито разяснява, че чакат всичко да се върне към естествен темп. „ Нашият бизнес разчита заведения за хранене, нощни клубове и излизане с другари. Очакваме всичко да се върне в естествен темп и продажбите да скочат “, разяснява той.

Глобалната численост на хора, инфектирани с новия COVID-19 доближи над 80 хиляди души с 2700 регистрирани смъртни случая. За момента в България към момента няма доказан случай на болестта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР