Компанията Кока Кола (Coca-Cola) обяви, че открива нов Развоен център

...
Компанията Кока Кола (Coca-Cola) обяви, че открива нов Развоен център
Коментари Харесай

"Кока Кола" ще прави в София развоен център за Европа, Африка и Близкия изток

Компанията " Кока Кола " (Coca-Cola) разгласи, че открива нов Развоен център за осведомителни технологии вСофия. Целта му е да дава високоефективни бизнес решения за компанията на световно равнище с фокус върху Европа, Близкия Изток и Африка. Центърът в София ще е шестият за концерна след Съединени американски щати, Мексико, Индия, Сингапур и Япония и ще е вторият по величина, размер услуги и брой чиновници, се споделя в известието.

Ще бъдат наети 130 души - студенти, опитни ИТ архитекти и висококвалифицирани експерти.
Основните сфери на активност ще бъдат софтуерни решения за систематичен разбор и създаване на стратегии, разбор на данни, мобилни приложения, образования, роботика, инфраструктурна и осведомителна сигурност, кактои софтуерни решения за маркетингови, финансови и механически функционалности на компанията.
България е определена поради комфортната часова зона, четирите софтуерни университета, опцията за бързи пътувания за районите, за които ще дава отговор, както и поради постоянното ръководство и поощренията за непознатите вложения, се споделя в известието.
Компанията и в този момент партнира с българските офиси на водещи компании като SAP LAB, ATOS и Microsoft и възнамерява да разшири партньорската си мрежа през идната година, сподели шефът на центъра ЖелязкоПетров.
Компанията в България обезпечава 40% от работните места в областта на произвеждане на безалкохолни питиета и е директен шеф на 2 100 души. От 2002 година в България са построени две съвременни уреди за произвеждане на питиета и минерална вода в градовете Костинброд и Банкя. Общият размер на вложенията в страната е 550 млн. $.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР