Компанията Кийринг пуска на пазара артикул, напомнящ на ключодържател, на

...
Компанията Кийринг пуска на пазара артикул, напомнящ на ключодържател, на
Коментари Харесай

Компания пуска ключодържател за високи токчета

Компанията " Кийринг " пуска на пазара продукт, напомнящ на ключодържател, на който могат да бъдат окачени обувките на високи токчета на потребителките към дамската им чанта, като по този метод ръцете им остават свободни, написа в. " Метро ".

Новият артикул носи комерсиалната марка " My Shoe Bae ". Той е предопределен за дами, чиито нозе се уморяват от високите токчета в края на празненството и вземат решение да ги събуят. Но освен това постоянно поражда проблем – къде да ги оставят.

С новото приспособление от сходството на ключодържател висят две лентички, които пристягат токчетата. Другият завършек на ключодържателя се прикрепва към презрамката на дамската чанта. По този метод обувките висят свободно с нея, а ръцете на дамите остават свободни за консумация на питиета и мезета.

Идеята за новия артикул е на Джули Ричардсън, която го усъвършенствала в продължение на 18 месеца. Хрумката й пристигнала по време на концерт на Бритни Спиърс, когато стояла права в продължение на два часа, а по-късно 45 минути танцувала.

Високите токчета напряко умъртвили стъпалата й. Тя поровила в чантата си и намерила две ленти за коса и фиби, с които прикрепила обувките си към презрамката на чантата. Така се появил прототипът на новото откритие, което ще коства 20 английски лири.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР