Компанията Kia представи две нови версии на новото поколение на

...
Компанията Kia представи две нови версии на новото поколение на
Коментари Харесай

Kia представи две нови версии на Ceed

Компанията Kia показа две нови версии на новото потомство на хечбека Ceed. Това са спортната трансформация GT, както и „ шутинг-брейк” Proceed. Втората от тях също ще има версия GT, отличаваща се с по-мощния мотор и настройки на окачването, както и с новата 7-степенна роботизирана скоростна кутия DCT.

Спорният Ceed GT се отличава от стадартния модел по новата си предна ризница с увеличени въздухозаборници, променената решетка на радиатора с хромиран обков и мрежестата конструкция с червени детайли. Праговете също са по-релефни, като са декорирани с алено и черно.
Специално за Kia Ceed GT е модифицирана системата за стабилизация на автомобила, която в този момент разрешава превъртане на задата ос. Още в базовото съоръжение е включена реплика на векторно ръководство на тягата на въртящия миг, която се получава благодарение на спирачните механизми.

Както и до момента, Kia Ceed GT е оборудван с 1,6-литров T-GDi, развиваш 204 к.с. и 265 Нм въртящ миг, които са налични в диапазона 1500-4500 оборотов в минуту. Скоростите на роботизираната трансмисия могат да се сменят от кормилото, като има благоприятни условия за избор сред няколко режима на придвижване.
Изпускателната система на Ceed GT разполага със специфични клапани, кито се отварят и ускоряват звука на мотора по време на ускоряване. Шумът от мотора се чува в салона от колоните на аудиосистемата.

Същото съоръжение е налично и за „ шутинг-брейка” ProCeed. То включва информационно-развлекателна система със 7-и или 8-инчови сензорни екрани, аудиосистема от премиум-клас JBL, безключов достъп, безкабелно зарядно за смарт телефони, подргряване на седалките и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР