Компанията Jaguar представи специална версия на своя бизнес-седан XF, която

...
Компанията Jaguar представи специална версия на своя бизнес-седан XF, която
Коментари Харесай

Jaguar направи кариран XF

Компанията Jaguar показа специфична версия на своя бизнес-седан XF, която е получила името Chequered Flag („ Кариран флаг”). Тя е направена в стила, употребява за едноименните купе и роудстър F-Type, с които английската марка отбелязапрез предходната есен 70-годишнината на спортните си модели.
Jaguar XF Chequered Flag, който ще се предлага и като комби, се откроява с извънредния си дизайн. Впечатление вършат предната спортна ризница, 18-цоловите лети джанти Gloss Black, неповторимите въздухозаборници и спойлерът на покрива на багажника.


Салонът е от кожа, като е получил спомагателни акценти и приборен панел Dark Hex Aluminium. Клиетите ще могат да избират сред 3 разнообразни цвята - Yulong White, Santorini Black и Eiger Grey и две цветови комбинации на интериора – Ebony/Ebony или Ebony/Red.
В общоприетото съоръжение на специфичната версия са включени най-търсени варианти за модела, в тома число навигационна система Navigation Pro с пакет InControl Connect Pro, който включва функционалността Live Traffic. Тя оказва помощ на лидера да заобикаля тапите и да обменя данни за маршрута с други водача, като употребява бордовия компютър или приложение за смарт телефон.


Специалният Jaguar XF Chequered Flag ще се предлага с избор от два общоприети бензинови мотора – 2,0-литрови с 4 цилиндъра от фамилията Ingenium, разрастващи 250 и 300 к.с. Задвижването е към 4-те колела, като цените следва да бъдат оповестени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР